Acasă Liga III CS Şirineasa a jucat de la egal la egal cu lidera SCM...

CS Şirineasa a jucat de la egal la egal cu lidera SCM Piteşti

2367
0

* elevii lui Nicolae Dică s-au impus totuşi cu 1-0, printr-un gol marcat de Cosmin Piscanu, în minutul 60, faza fiind suspectă însă de ofsaid

CS Şirineasa a oferit o replică bună liderei SCM Piteşti, în faţa căreia a pierdut la limită, cu scorul de 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat în repriza secundă, în minutul 60, de Cosmin Piscanu, un jucător care a evoluat în tur în Liga a II-a, la CSM Rm. Vâlcea.
În multe momente, fotbaliştii antrenaţi de Gabriel Mangalagiu au evoluat la egal la egal cu piteştenii. Minute în şir, CS Şirineasa i-a ţinut departe de buturile apărate de tânărul Iustin Teodorescu pe fotbaliştii din Trivale şi a atacat periculos de câteva ori, micuţul Ion Marian fiind „zvârluga” care a dat impuls la mijlocul terenului. Cu siguranţă, dacă CS Şirineasa ar fi jucat la fel de bine şi în meciul precedent de pe teren propriu, cu Urban Titu (1-1), echipa vâlceană s-ar fi impus fără probleme.
Din păcate, marţi seara, vâlcenii s-au pierdut însă cu firea de fiecare dată când au ajuns în faţa careului advers, aşa că nu au putut disloca deloc „lacătul” defensivei argeşene.

Ion Streinu, primar Şirineasa: „Am văzut o altă atitudine!”

Până la urmă, doar ghinionul a făcut ca echipa vâlceană să nu câştige măcar un punct din acest meci, care ar fi fost unul cu adevărat de „aur”, mai ales că Leo Săraru & Co. s-au duelat chiar cu lidera incontestabilă a Seriei a III-a din Liga a III-a. De fapt, nu ghinionul, ci – probabil! – steagul arbitrei asistente Alina Voaideş (din Sibiu), deoarece lansarea în adâncime pentru Cosmin Piscanu (care a scăpat singur cu portarul Iustin Teodorescu şi l-a învins pe acesta cu un şut la firul ierbii, la colţul lung) a fost foarte suspectă de ofsaid.
„În acest meci, am văzut într-adevăr o altă atitudine din partea jucătorilor, care nu s-au temut deloc că au înfruntat lidera seriei!”, a declarat la final primarul din Şirineasa, Ion Streinu. Acesta speră ca evoluţia jucătorilor să fie la fel de bună şi în partida următoare, de la FC Aninoasa.

Doi foşti „municipali” au făcut legea la trupa din Trivale

În acest duel, pentru CS Şirineasa au evoluat următorii jucători: Iustin Teodorescu – Ionuţ Lăzărescu, Alin Neacşu, Bogdan Popescu, Ştefan Răcăreanu, Gheorghiţă Constantinescu, Narcis Tomescu (Ioan Săraru ’87), Marinel Ciocotoiu, Raul Horumbă (Adrian Tilioiu ’62), Leonard Săraru (Darius Preda ’77), Ion Marian. Altfel, în meciul de la Şirineasa, pentru SCM Piteşti au evoluat şi doi jucători care au evoluat în Liga a II-a, la CSM Rm. Vâlcea. Este vorba de Cosmin Piscanu şi Mihai Deaconescu (fiul antrenorului Marian Deaconescu), primul dintre aceştia reuşind să înscrie şi unicul gol al partidei, în minutul 60. (N.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here