Acasă Diverse În acest week-end, SCM Rm. Vâlcea organizează un nou turneu amical în...

În acest week-end, SCM Rm. Vâlcea organizează un nou turneu amical în Sala Traian

95
0

* de aceasta dată, elevele lui Florentin Pera se vor duela cu echipele HC Zalău, Dunărea Brăila şi Bekescsaba NKSE (din Ungaria)

În acest week-end, mai precis vineri şi sâmbătă, 17-18 august, SCM Rm. Vâlcea va organiza în Sala Traian o nouă competiţie amicală. Ca şi la turneul din urmă cu două săptămâni (Cupa SCM Rm. Vâlcea) şi de această dată la start se vor alinia tot patru formaţii. Astfel, pe lângă SCM, la Cupa Vâlcii – aşa cum a fost denumită întrecerea din week-end – iubitorii handbalului din Râmnic le vor putea vedea în Polivalentă pe HC Zalău, Dunărea Brăila şi Bekescsaba NKSE (din Ungaria).
Cele patru participante la acest nou turneu amical se vor înfrunta după sistemul fiecare cu fiecare. Organizatorii au ţinut să mai precizeze că intrarea în Sala Traian la toate meciurile din cadrul Cupei Vâlcii va fi gratuită.

Peste o săptămână, „municipalele” vor juca Supercupa României, cu campioana CSM Bucureşti

Pentru SCM Rm. Vâlcea, acesta va fi ultimul turneu amical înainte de debutul noului sezon competiţional. Aşa cum se cunoaşte, echipa noastră va disputa primul meci oficial în Supercupa României, împotriva campioanei en-titre CSM Bucureşti. Partida a fost programată de FRH, pe 25 august, în Capitală. (N.C.)

CUPA VÂLCII
Programul meciurilor

• Vineri, 17 august:
HC Zalău – Bekescsaba NKSE (Ora 10.00)
SCM Rm. Vâlcea – Dunărea Brăila (Ora 12.00)
Bekescsaba NKSE – Dunărea Brăila (Ora 17.00)
SCM Rm. Vâlcea – HC Zalău (Ora 19.00)

• Sâmbătă, 18 august:
Dunărea Brăila – HC Zalău (Ora 10.00)
SCM Rm. Vâlcea – Bekescsaba NKSE (Ora 12.00)
Festivitatea de premiere (Ora 14.00)