Liga V

Zorile Scundu, aproape de a învinge liderul

* meci întrerupt, spectatori pe teren şi 10 minute de prelungire la taparlanmeciul câştigat in-extremis de Viitorul Valea Mare 

Viitorul Valea Mare a provocat haosul la Scundu. Încrezătoare în propriile-i forţe, Zorile a încercat să producă surpriza, fiind foarte aproape de a realiza acest lucru. S-a mobilizat exemplar, astfel că a reuşit până la urmă să se aşeze la timona partidei. A marcat pentru 1-0, însă a avut emoţii până să ajungă aici, de două ori trecându-i glonţul pe la ureche. Formaţia lui Costel Briceag a marcat de două ori până s-a făcut 1-0 pentru gazde, însă, spre dezamăgirea oaspeţilor, nici una dintre reuşite nu a fost validată. Un gol i-a fost anulat Viitorului pentru un presupus henţ, iar altul pentru un fault în atac. În ciuda evenimentelor, până la urmă, în debutul părţii secunde a reuşit egalarea la 1-1. Echilibrul nu s-a menţinut pentru mult timp, gazdele reuşind să profite de o nouă greşeală a defensivei liderului din Valea Mare. S-a făcut 2-1 şi formaţia primarului Dumitru Blejan se vedea deja câştigătoare. Au urmat, însă, nişte incidente, o accidentare gravă a unui jucător oaspete, care, coroborată cu intrarea spectatorilor pe teren, a făcut ca meciul să fie reluat abia după aproape 10 minute de joc. Conform spuselor oaspeţilor, arbitrul a arătat chiar trei minute echipei gazdă pentru ca aceasta să se preocupe pentru evacuarea spectatorilor din incinta terenului de joc.

N-au fost bătăi, dar tensiunea a căpătat cote maxime. Până la urmă meciul s-a reluat şi s-a încheiat după mai bine de 100 de minute de joc la scorul de 2-2, remiză obţinută in-extremis de Viitorul Valea Mare.

„Arbitrajul a fost slab. Ne-au fost anulate două goluri, arbitrul a dat două galbene unui jucător gazdă, dar nu l-a eliminat. Cei de la Scundu au jucat dur, au fost exagerat de răi. Au intrat şi spectatorii pe teren. Le-a arătat arbitrul trei minute să părăsească terenul, dar jocul s-a reluat după vreo 10 minute”, au acuzat jucătorii formaţiei din Valea Mare. Nu de aceeaşi părere au fost, însă, gazdele. „Meritam să câştigăm. Viitorul a marcat golul victoriei în minutul 100 dintr-un ofsaid mare. Iar spectatorii care-au intrat pe teren prin minutul 60 erau de la ei. Au avut un jucător accidentat, meciul a fost oprit, dar nu s-au arătat trei minute, iar reluarea jocului s-a întârziat din cauza accidentării. S-a creat tensiune pentru că antrenorul nostru a susţinut că a fost jignit de primarul din Valea Mare. Apoi, pe final, a mai fost o fază similară, după ce ei au marcat din ofsaid”, a susţinut delegatul echipei Zorile Scundu, „Titi” Ţăpârlan. (S.S.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button