Liga V

Bogdan Avanu va sta 36 de etape pe tuşă

* iar Unirea Tomşani a câştigat cu 3-0 meciul cu AS Pietrari

Meciul de bătaie desfăşurat la Pietrari, în urmă cu două săptămâni, între echipa locală şi Unirea Tomşani, s-a soldat cu urmări drastice în cadrul şedinţei Comisiei de Disciplină a AJF, ce a avut loc marţi, 17 noiembrie. Bogdan Avanu şi Laurenţiu Fieraru au fost găsiţi vinovaţi pentru incidentele grave produse în teren (arbitrul de linie Mihai Alexandru fiind atunci bătut), şi au fost suspendaţi pentru 36 şi, respectiv, 24 de etape. Ca urmare a acestui scandal şi pentru că meciul a fost întrerupt în ultimele minute de joc, AS Pietrari a pierdut cu 3-0 la „masa verde”, iar următoarele trei partide va trebui să le joace în exil, terenul fiindu-i suspendat. Şi CSM Drăgăşani a fost avertizată, pentru faptul că unul dintre arbitrii de linie a fost „incomodat” de câţiva spectatori la meciul pe care echipa din oraşul viilor l-a susţinut în compania celor de la Oltul Ioneşti 2009.

Printre jucătorii care au încasat multe etape de suspendare se mai numără: Mihai Codin (Olteţul Alunu) – 12, Ilie Ciobanu (Oltul Dăeşti) – 10, Ovidiu Spătaru (Minerul Berbeşti) – 6, Alexandru Rogojină (Dinamo 2007 Rm. Vâlcea) – 4.

Fotbaliştii suspendaţi doar o etapă şi care nu au avut drept de joc la finele săptămânii sunt următorii: Claudiu Constantin (AS Mihăeşti), Ion Racolţea (Lotru Brezoi), Vasile Gherguş (Viitorul Budeşti), Dragoş Chirca (Viitorul Budeşti), Mihai Nicolae (Dinamo 2007 Rm. Vâlcea), Valentin Bigioi (Real Cernişoara) şi Constantin Uţă (Saldi Cernişşoara), Marian Nicolae (CSM Drăgăşani), Marian Avram (Unirea Tomşani), Alin Mănoiu (AS Pietrari), Marian Monea (AS Pietrari). De asemenea, cei care vor sta în runda de săptămână aceasta sunt: Dumitru Simionescu (Progresul Măldăreşti), Ionuţ Radu (Voinţa Orleşti), Ştefan Trache (Olteţul Alunu), Gabriel Dan (Oltul Dăeşti), Nicolae Gonţ (Prima Prundeni), Gheorghe Cioboată (Victoria Frânceşti), Constantin Streinu (AS Popeşti 2009) şi Marian Grigorescu (Fauru Livezi),

De la Comisia de Disciplină nu au lipsit nici reprezentanţii echipelor, delegatul Cosmin Popescu de la Foresta Malaia fiind nevoit să vizioneze următoarele două meciuri din tribune (sau de peste gard, după caz, dacă nu există tribune). Tot de la echipa din Malaia a mai fost sancţionat cu două etape Marius Pruneş.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button