Administratie

Ziua comunei Budeşti, organizată ca la carte de Gheorghe Mirea şi Ionel Vlădulescu

Budesti Ziua comWeekendul trecut, comuna Budeşti a îmbrăcat haine de sărbătoare. Primarul Gheorghe Mirea şi viceprimarul Ionel Vlădulescu au organizat ziua localităţii, la eveniment invitând întreaga comunitate, precum şi preoţi, profesori, oameni de cultură, politicieni, şefi de instituţii şi jurnalişti.

Autorităţile locale au inaugurat Biblioteca şi Casa Căsătoriilor

Cu această ocazie, cei doi aleşi liberali au inaugurat Biblioteca şi Casa Căsătoriilor, edificii pe care, în plină criză, au reuşit să le ridice cu mari eforturi. Înainte de a tăia panglica inaugurală, Gheorghe Mirea şi Ionel Vlădulescu au amintit şi alte investiţii realizate din iunie 2008 până în prezent. „Eu cred că localitatea Budeşti începe să semene cu un mic orăşel. Asta şi pentru că, alături de domnul viceprimar, am reuşit să rezolv foarte multe investiţii în infrastructură. În prezent, la Budeşti, avem şcoli, grădiniţe, case de cultură şi dispensare moderne, drumuri de calitate, o reţea de apă şi canalizare pe care acum dorim să o extindem, astfel încât, în următorii ani, absolut toţi cetăţenii din comună să beneficieze de aceste servicii. În continuare, sperăm să reuşim să atragem fonduri pentru a continua ceea ce am început. Proiecte avem, aşa că tot ceea ce ne-ar mai trebui ar fi susţinerea acestora acolo unde se iau deciziile foarte importante. Aş mai preciza că, în ultimii ani, la Budeşti, s-au atras şi câteva investiţii private importante, lucru care, de asemenea, mă face să spun că ne îndreptăm într-o direcţie bună, cu toate greutăţile pe care şi noi le mai întâmpinăm, cu toate eforturile pe care trebuie să le facem pentru a ne dezvolta. Să aveţi încredere că suntem puşi exclusiv în slujba dumneavoastră, a locuitorilor comunei”, a apreciat, în debutul evenimentului, primarul Mirea.

Sărbătoarea s-a încheiat cu un splendid foc de artificii

Invitaţi la zilele comunei Budeşti, deputatul Cristian Buican, vicepreşedintele CJV Dumitru Persu, senatorii Emilian Frâncu şi Laurenţiu Coca au promis că vor face tot ceea ce le stă în putere pentru a face posibilă materializarea proiectelor menţionate de cei doi aleşi. Totodată, aceştia au criticat dur PD-L pentru modul discreţionar în care alocă fondurile guvernamentale, Budeşti numărându-se de altfel printre localităţile private de sprijinul Cabinetului Boc.
În a doua parte a evenimentului, Gheorghe Mirea şi Ionel Vlădulescu i-au invitat pe toţi participanţii la mici şi bere, în timp ce, pe scena Casei de Cultură de la Ruda au început să urce orchestre celebre de muzică populară, ansambluri de căluşari, Fanfara Copiilor Gabriel Chaborschi, dirijată de Constantin Andrei şi soliştii de renume de pe meleagurile noastre. Seara, sărbătoarea a culminat cu un splendid foc de artificii, oferit de sponsorii evenimentului.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button