Acasă Liga Nationala Yuliya Dumanska, implicată direct în lupta contra Coronavarisului! Portarul SCM-ului donează pentru...

Yuliya Dumanska, implicată direct în lupta contra Coronavarisului! Portarul SCM-ului donează pentru Spitalul Județean din Suceava

930
0

Zilele trecute, Clubul Sportiv Universitatea Suceava a lansat o campanie pe pagina sa de Facebook în vederea strângerii de fonduri pentru Spitalul Județean Suceava. După cum se cunoaște, județul Suceava a devenit un adevărat focar de infecție cu Coronavirus. Duminică, 5 aprilie, potrivit anunțului Ministerului Afacerilor de Interne, la Suceava se înregistrau 1215 persoane infectate cu COVID-19 dintr-un total de 3864 de persoane infectate pe tot teritoriul României. Mulți medici și asistente, din ”linia I”, au contactat acest virus, care a făcut și victime.

Banii strânși de pe urma campaniei demarate de CSU Suceava vor fi folosiți pentru achiziționarea de echipamente și medicamente. Cum se derulează campania? Este vorba despre o licitație pe pagina de facebook a celor de la CSU Suceava pentru tricouri purtate de sportivi cunoscuți din România și nu numai.

Au acceptat să doneze tricouri pentru această cauză zeci de sportivi, printre care și Nikola Karabatic, unul dintre cei mai buni handbaliști de pe planetă, Cristina Neagu, starul Naționalei României și al vicecampioanei en-titre, CSM București, Nicolae Dică (antrenorul secund al echipei naționale de fotbal), Mirel Rădoi (selecționerul României), Ianis Hagi (fiul ”Regelui” fotbalului românesc, Gică Hagi), Dorin Goian, Mihaela Tivadar, Valentina Ardean Elisei (fosta handbalistă a Oltchim-ului, care evoluează, în prezent, pentru Gloria Bistrița), Alin Petrache (președintele Federației Române de Rugby, care a donat un tricou al Naționalei de Rugby cu autografele tuturor componenților lotului), handbalistele Laura Pristăviță, Nicoleta Dincă, fotbaliștii Vasile Maftei, Mihai Roman și mulți alții.

De asemenea, a răspuns pozitiv acestei acțiuni și Yuliya Dumanska, portarul liderei Ligii Florilor, SCM Rm. Vâlcea și al echipei naționale de handbal feminin a României. Yuliya va dona un tricou de la Națională. Licitațiile au pornit, în mare parte, de la suma de 150 lei. Acțiunea se derulează pe parcursul a șapte zile. În acest week-end, pentru tricoul portăriței de la poalele Capelei se oferiseră 600 lei.