Acasă Liga Nationala Vulcan, în Polivalentă! SCM Rm. Vâlcea vs. CSM Bucureşti

Vulcan, în Polivalentă! SCM Rm. Vâlcea vs. CSM Bucureşti

488
0

Joi, 22 septembrie, va avea loc cel mai aşteptat meci al sezonului din Liga Florilor, pentru iubitorii handbalului de la poalele Capelei şi nu numai. SCM Rm. Vâlcea primeşte vizita marii rivale din ultimii ani, CSM Bucureşti. Partida va avea loc de la ora 17.30, în Sala Sporturilor Traian, de la poalele Capelei. ”Municipalele” vin după o pauză competiţională de câteva zile, iar formaţia din Capitală, după o deplasare în Franţa. A jucat în Liga Campionilor, cu Brest, pe care a învins-o cu scorul de 33-26. Partida din polivalenta vâlceană va fi transmisă şi la TV, pe PRO Arena. Se anunţă o atmosferă fantastică, o sală plină şi un spectacol de zile mari între echipele clasate, în acest moment, pe locurile 2 şi 3 în Liga Naţională.

”În meciul cu CSM avem numai de câştigat”

Antrenorul echipei de handbal vâlcene aşteaptă cu nerăbdare derby-ul cu CSM Bucureşti. Înaintea acestuia, a făcut şi o scurtă evaluare a elevelor sale.
”Sunt foarte mulţumit de felul în care s-au prezentat fetele. Am avut un început bun de campionat, am muncit mult în presezon, pentru a ne schimba stilul de joc. Mă bucur că sportivele s-au adaptat rapid la noul stil, pentru ca să oferim publicului, suporterilor, chiar şi nou, un handbal de calitate. Liga Florilor este o întrecere foarte competitivă, toate jocurile sunt unice şi dificile, nu poţi avea niciodată linişte în jocurile de pe teren propriu, ori în deplasare. Pregătirea este cel mai important factor. Ne pregătim în fiecare zi şi sperăm ca apărarea să fie mai bună în meciul de joi, cu CSM Bucureşti. Trebuie să facem progrese şi la acest capitol. În meciul cu CSM avem numai de câştigat. Echipa din Bucureşti nu ar trebui să piardă niciun joc în campionat, are jucătoare de top. O să pregătesc cu intensitate acest joc şi rămâne de văzut dacă vom fi la un nivel bun. Dacă vom avea o scânteie, vom pune puţină presiune pe adversare. Voi fi foarte fericit dacă ne vom face jocul nostru, apoi vom vedea şi rezultatul. Consider că nu va fi o problemă pentru CSM că meciul cu noi este între două jocuri de Liga Campionilor. Au avantajul că au un flux bun de jocuri, cu adversari de top la nivel internaţional şi au căpătat mare experienţă la acest nivel. Pe noi ne motivează mereu să jucăm contra lor, nu contează data. Pentru noi, ca echipă, este un test pentru nivelul de top, dacă vom dori să fim acolo în viitor. Acest meci nu ne poate schimba obiectivul pentru acest sezon. Chiar dacă vom câştiga sau pierdem, rămân multe meciuri de jucat în campionat. S-a jucat doar o lună. Eu sunt antrenorul care mereu merg la victorie, indiferent de adversar. Învăţăm din eşecuri, dar şi din victorii”, a declarat Bent Dahl, în perspectiva derby-ului de joi, cu CSM Bucureşti.