Politica

Vrabia mălai visează!

Jurcan crede că electoratul îl va alege senator şi în 2012

PD-L se agaţă de puţinele localităţi în care şi-a menţinut cât de cât simpatia electoratului. Râmnicu Vâlcea este un exemplu pe care liderii de la Bucureşti îl dau mai tot timpul în apariţiile lor publice.
Democrat-liberalii nu cred că vor fi sancţionaţi la alegerile de peste doi ani din cauza prestaţiei jenante a Guvernului Boc. Cel puţin asta cred reprezentanţii de la centru ai PD-L, care îşi propun ca, în 2012, să câştige din nou alegerile. Şi, pentru a demonstra că PD-L nu este în moarte clinică, deşi din cauza acestui partid România a ajuns într-o situaţie disperată, Municipiul Râmnicu Vâlcea este tot mai des pomenit în toate apariţiile publice ale democrat-liberalilor de la Bucureşti. Menţionarea obsesivă a reuşitei lui Romeo Rădulescu la alegerile parţiale pentru Primăria Râmnicului este una dintre puţinele metode ce le-au mai rămas acestora pentru a demonstra, vezi Doamne!, că electoratul încă mai are încredere în promisiunile  PDL-ului. „Vedem tot felul de sondaje, dar PD-L câştigă mai toate alegerile parţiale, câştigă la Râmnicu Vâlcea, câştigă în mai toate comunele”, încerca să amăgească Adriean Videanu. Şi la Vâlcea, însă, liderii PD-L sunt convinşi că, până în anul 2012, PD-L are timp suficient să lucreze la imagine în faţa electoratului, mai ales după ce se va dovedi că măsurile Guvernului au fost unele corecte. „Am mai spus că este greu pentru toată lumea, dar se anunţă o creştere economică în anul viitor. Nu trebuie să judecăm înainte de a vedea nişte rezultate. E clar că există o nemulţumire temporară, dar sperăm că ea va trece. Trebuie să avem  doar puţină răbdare”, este de părere senatorul PDL, Dorel Jurcan. Acesta nu se teme că în eventualitatea în care va candida pentru un nou mandat că ar obţine un număr mai mic de voturi. „Nu mă tem în niciun moment să dau ochii cu electoratul care m-a trimis în Parlamentul României. Dacă ei vor considera că merit să mă trimită din nou în Parlament, dacă voi mai candida, îi voi reprezenta cu cinste. Dacă nu, las locul altor colegi. Nu mă agăţ de funcţii”, conchide senatorul Jurcan.

Alexandra Ionescu

Articole Similare

One Comment

  1. Ceeeeeeee? :))))))))))))))))))))) very funny! Dorel si Sami ar trebui sa se uite in oglinda bine cand bat campii in halul asta: nu cumva au luat-o razna??? Sunt si nesimtitit, dar si teribil de rupti de realitate. Sa zica mersi ca nu-i sfasie lumea in bucati!!!

Lasă un răspuns

Back to top button