Acasă Liga III ”Vom avea şase-şapte meciuri amicale. Încercăm şi un cantonament. Săptămâna aceasta vom...

”Vom avea şase-şapte meciuri amicale. Încercăm şi un cantonament. Săptămâna aceasta vom stabili tot programul de pregătire”

371
0

Minerul Costeşti nu a ”bătut în cuie” programul de pregătire de dinaintea reluării campionatului. Marius Vlădoi, Ion Lazăr şi Laurenţiu Nicolaescu vor stabili toate detaliile în această săptămână.
”Ne-am propus să ne reluăm activitatea pe 17 ianuarie, dar există posibilitatea să mai amână reunirea cu o săptămână. În aceste zile vom stabili exact. Mai avem câteva lucruri de pus la punct. Vom încerca să stabilim şi componenţa lotului. E clar că avem nevoie de întăriri, vom încerca să facem câteva transferuri. Misiunea noastră e dificilă. Am rămas acolo, în spate, e diferenţa cam mare faţă de echipele din faţa noastră, dar nu e imposibil să urcăm în clasament. Dacă nu am crede în şansa noastră, am ridica mâna şi ne-am retrage. Dar continuăm să luptăm pe toate planurile, să facem faţă şi financiar. Ne mai ajută Consiliul Judeţean, încercăm cu toţii să mai găsim resurse şi în altă parte. Nu e ca la alte echipe, nu ne comparăm, dar rezistăm. Din jucătorii pe care îi aveam la finalul anului, nu şi-a exprimat nimeni dorinţa să plece. E clar că vor fi nişte schimbări. Ne dorim să ne întărim. Suntem în discuţii cu câţiva jucători, dar deocamdată nu e nimic concret. Avem mai multe lucruri în cap, vrem să fie ceva diferit de ce a fost până acum. Sper să reuşim. Poate vom fi mai competitivi în partea a doua a sezonului. În programul de pregătire, care se întinde pe şapte sau opt săptămâni, vom include şi 6-7 meciuri amicale, cu echipe de Liga a IV-a şi a III-a. Am avut discuţii, dar nu sunt stabilite datele. Vom încerca să facem şi un cantonament. Pregătirea contează foarte mult. Nu poţi să faci nimic la Liga a III-a fără să te pregăteşti. Dacă vom reuşi să fim constanţi în pregătire, să facem antrenamente în fiecare zi, poate vom fi mai aproape de realitate, de ce ne dorim, în acest eşalon”, a precizat Marius Vlădoi, directorul sportiv de la Minerul Costeşti.