Acasă Diverse Vizitiu se întoarce la Braşov

Vizitiu se întoarce la Braşov

217
0

Patricia Vizitiu îşi va continua cariera handbalistică în eşalonul secund. Va juca din nou pentru Braşov. A semnat cu Corona, formaţie care încearcă să revină în Liga Naţională. Anunţul a fost făcut de clubul de la poalele Tâmpei.


”Patricia Vizitiu este, de astăzi (n.r. – vineri, 7 ianuarie), jucătoarea Coronei Braşov! Patricia Vizitiu va debuta in tricoul Coronei pe 23 ianuarie, in etapa a 11-a din Divizia A, cu Spartac Bucuresti. Titrata jucătoare are în palmares numeroase medalii în cupele europene şi zeci de jocuri la echipa naţională! Patricia este vicecampioană europeană de junioare (Austria 2005), a obţinut medalie de bronz la Campionatul Mondial pentru tineret (Canada 2006), medalie de bronz la Campionatul Mondial (Danemarca 2015) şi argint la Campionatul Mondial Universitar (Spania 2016). Interul dreapta revine în Braşov după un parcurs la cele mai bune echipe din ţară: Rulmentul Braşov, Oltchim Râmnicu Vâlcea, CSM Bucureşti, Minaur Baia Mare, HCM Râmnicu Vâlcea , SCM Craiova, CSM Galaţi, CS Dacia Mioveni 2012 şi la echipe din străinătate: Usdukar BSK Istanbul şi Krim Ljubliana. Mult succes, Patricia! Ne bucurăm că eşti alături de noi!”, au transmis oficialii de la Braşov. Recent, Vizitiu a precizat că se va retrage din activitate în momentul în care îşi va împlini un alt vis şi va deveni mămică. ”Trebuie să lăsăm ceva în urmă. Ce las, medaliile?”, spunea Patty, în urmă cu o lună.

”Am satisfacţia că cei de la Corona Braşov cred în mine şi m-au solicitat cu insistenţă! Vreau din suflet să văd din nou Braşovul în prima Ligă, să dea Dumnezeu să reuşim să ne îndeplinim obiectivul! Echipa este tânără şi dornică de performanţă şi pentru mine asta este foarte important. Sper să le dau sfaturi bune, cum le-am primit şi eu de altfel în cariera mea de la colegele mele mai mari cu 10, 12, 14 ani şi să le duc către un handbal de nivel înalt”, a declarat Vizitiu, la semnarea contractului cu Braşov.