Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Auto-Moto

Volkswagen primeşte distincţia L.E.A.D.E.R. 2010

Volkswagen este lider in tehnologie şi produse durabile.

Automotive News Europe şi Automotive Intelligence Center din Bilbao, Spania au distins Volkswagen cu un premiu nou şi foarte important în branşă, pentru tehnologiile şi dezvoltarea produselor durabile. Acordat ieri pentru prima dată, premiul a fost preluat în numele Grupului de Dr. Ulrich Hackenberg, membru al Consiliului de Administraţie Volkswagen, responsabil pentru Divizia de Dezvoltare.
“Volkswagen şi-a stabilit obiectivul de a deveni cel mai inovator producător auto de volum din lume. Un premiu ca acesta, acordat de juriul de experţi de la Automotive News Europe şi new Automotive Intelligence Center, ne arată că suntem pe drumul cel bun”, a declarat Dr. Hackenberg în cadrul decernării de la Bilbao. “Lumea auto se află la începutul unei noi ere: materiile prime limitate, economiile emergente puternice şi cerinţele ecologice stricte confruntă această industrie cu provocări enorme. Din aceste motive, vă pot asigura că Volkswagen Group va continua să urmeze calea pe care deja se află.”
Premiul L.E.A.D.E.R. a fost prezentat în acest an la Congresul Automotive News Europe de la Bilbao. Automotive News Europe şi Automotive Intelligence Center plănuiesc să acorde anual acest premiu.

Sursa: Nurvil Rm.Valcea, Dep.Marketing Volkswagen

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button