Volei

Voleibalistele vâlcene îşi doresc să participe la finala campionatului de cadete

margarit nicoleta si marius 2011Pe data de 22 martie, în Sala „Capela” din cadrul Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân”, s-a dat startul turneului semifinal al campionatului de volei destinat echipelor de cadete. Potrivit afirmaţiilor antrenorilor Nicoleta şi Marius Mărgărit, la competiţia de la Rm. Vâlcea participă Clubul Sportiv CET Govora, condus de preşedintele Cito Drăgan, Liceul cu Program Sportiv Piteşti, Clubul Sportiv Şcolar 5 Bucureşti şi, nu în ultimul rând, Clubul Sportiv Şcolar Ştei.
„Echipa noastră de cadete s-a calificat la turneul semifinal de pe prima poziţie. Chiar dacă va fi o competiţie destul de dificilă, ne dorim să mergem mai departe şi consider că avem capacitatea de ne îndeplini acest obiectiv. În actualul sezon competiţional, cadetele legitimate la CS CET Govora nu au pierdut niciun meci”, ne-a declarat Marius Mărgărit.
În continuare, antrenorul vâlcencelor a precizat că, în fiecare zi a concursului, formaţia din Sala „Capela” va disputa cel de-al doilea meci, care se va desfăşura începând cu ora 16:00.
De menţionat este că, la turneul final, se va califica doar echipa care va ocupa locul I în clasamentul stabilit la sfârşitul competiţiei de la Rm. Vâlcea. Ultimele partide rezervate cadetelor se vor disputa pe 24 martie. (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button