Volei

Voleibalistele de la CS CET Govora, câştigătoare în primul meci din play-off

marius margaritSala „Capela” a găzduit sâmbătă, 18 februarie, primul meci din play-off-ul Diviziei A2 de volei feminin. În această competiţie, sportivele pregătite de antrenorii Nicoleta şi Marius Mărgărit au întâlnit gruparea clasată pe locul 7, mai exact, pe CSM Codlea. Echipa clubului CET Govora, prezidat de Cito Drăgan, le-a învins destul de uşor pe braşovence. Gazdele au câştigat partida cu scorul de 3-0, impunându-se în cele trei seturi la 18, 12 şi 11 puncte.

Nicoleta Oprişan va suferi o intervenţie chirurgicală

„A fost un joc foarte bun, în care, toate componentele formaţiei noastre s-au comportat exemplar. Mă bucur că am reuşit să câştigăm, chiar dacă două dintre fostele noastre titulare nu au evoluat alături de noi. Mă refer la Luiza Dinu, care a plecat în străinătate şi la Nicoleta Oprişan, care, în ultimul meci al său a suferit o accidentare foarte gravă. Ea nu va putea practica voleiul în lunile următoare, pentru că, în această perioadă, urmează să fie operată la genunchi din cauza unei rupturi a ligamentelor încrucişate. Legat de partida de sâmbătă, doresc să mai precizez că mă aşteptam la o replică mai puternică din partea CSM Codlea. Chiar dacă primul set a fost oarecum echilibrat, apoi, diferenţa de valoare şi-a spus cuvântul, iar fetele noastre practic au defilat”, a declarat antrenorul Marius Mărgărit, la scurt timp după primul joc din play-off-ul Diviziei A2.

Al doilea meci din play-off se joacă la Codlea

Cel de-al doilea meci din această fază a campionatului este programat pe data de 25 februarie, în judeţul Braşov. Dacă echipa din Sala „Capela” va câştiga şi această confruntare, vâlcencele se vor califica la turneul 1-4. În cazul în care formaţia clubului condus de Cito Drăgan va fi învinsă la Codlea, va avea loc o a treia întâlnire, care se va desfăşura tot la Rm. Vâlcea, pe 3 martie.
„Consider că avem capacitatea de a câştiga şi partida din deplasare. Sper că fetele vor fi într-o formă foarte bună în acel moment şi că vor putea să învingă încă o dată gruparea braşoveană”, a adăugat Marius Mărgărit. (O.D.)

Articole Similare

One Comment

  1. de ce nu zice margarit ca au castigat din cauza ca sa accidentat duma de la codlea…. nu recunoaste adevaru… sunt ei buni lasa asa….

Lasă un răspuns

Back to top button