Volei

Voleibalistele de la CET Govora aşteaptă cu nerăbdare ultimul meci din acest an

Marius MargaritSâmbătă, 11 decembrie, în Sala „Capela”, se va desfăşura a şaptea etapă din cadrul Campionatului Naţional de volei feminin rezervat Diviziei A2. În acest meci, echipa Clubului Sportiv CET Govora, prezidat de Cito Drăgan, va întâlni formaţia CSŞ Caransebeş.

De la începutul actualului sezon competiţional şi până în momentul de faţă, vâlcencele pregătite de antrenorii Nicoleta şi Marius Mărgărit au învins gruparea din judeţul Caraş-Severin de două ori. Fetele din Sala „Capela” au obţinut prima victorie acasă, cu 3-0, în partida din deschiderea campionatului Diviziei A2, iar pe cea de-a doua, în etapa a patra, atunci când au învins CSŞ Caransebeş în deplasare, cu 3-1.
După confruntarea din data de 11 decembrie, voleibalistele vâlcene se vor pregăti pentru ultimul, dar şi cel mai important meci din acest an. Competiţia în care elevele soţilor Mărgărit vor întâlni CS Argeş Volei va avea loc pe 18 decembrie, la Rm. Vâlcea. La sfârşitul etapei a şasea, din luna noiembrie, după ce echipa sa a învins CS „U” Soleil cu scorul de 3-0, antrenorul formaţiei CS CET Govora ne-a declarat că ultima partidă din 2010 va fi una de orgoliu, în care voleibalistele sale vor da totul pe teren. Fetele pregătite de Nicoleta şi Marius Mărgărit îşi doresc foarte mult victoria pentru că gruparea din Piteşti este singura care a reuşit să le învingă în acest campionat. În plus, dacă vor câştiga, vâlcencele vor reocupa prima poziţie în clasament. (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button