Liga IVFotbal

Vlăsceanu, dublă pentru Chimia! Claudiu Rădescu, sărbătorit în tabăra râmnicenilor

Chimia a trecut duminică, 19 noiembrie, cu scorul de 4-0 de Foresta Malaia. Râmnicenii s-au desprins în partea secundă, după ce au intrat la pauză cu un avantaj minim.

”Am marcat repede, în minutul 5. Vlăsceanu ne-a adus în avantaj. A urmat un meci de luptă. Terenul a fost greu. Plouase înaintea week-end-ului fotbalistic, s-au mai jucat două meciuri de seniori. Încă vreo 10 minute de la reluare s-a menținut rezultatul din prima parte, apoi am făcut diferența. Am marcat golul 2 după o incursiune a lui Tzutzy Băgălin. Tot Vlăsceanu a înscris. Tzutzy a mai oferit un assist apoi, dar pentru Cătălin Duminică. Juniorul Mario Tița (născut în 2006), cu un lob peste portar, a stabilit scorul final: 4-0. A fost un meci fair-play, băieții nu s-au lovit. Băieții i-au dedicat victoria sărbătoritului, Claudiu Rădescu, aflat la ceas aniversar. L-am felicitat cu toții. De la etapă la etapă, încercăm să recuperăm ce am pierdut în anumite meciuri și să urcăm în clasament, să revenim pe locurile fruntașe, acolo unde considerăm că merităm. În perioada de «mini-mercato» vom încerca să refacem lotul, să mai recuperăm din jucători și poate să mai perfectăm unul-două transferuri”, a spus Gabi Glodeanu, oficialul de la Chimia.

De două etape, un jucător nou a apărut în tabăra râmnicenilor. Ema Vegheanu (fost goal-keeper la FCPO sau Unirea Tomșani) apără poarta Chimiei, formație care are în acest moment pentru portul de portar două variante bune, un jandarm și un pompier. Cum s-ar spune, unul bate, altul stinge :))

Articole Similare

Back to top button