Acasă Liga III Viitorul Dăeşti s-a despărţit şi de un stranier. Munteanu debutează ca principal...

Viitorul Dăeşti s-a despărţit şi de un stranier. Munteanu debutează ca principal la Dăeşti în ultimul meci al anului, de la Fedeleşoiu

368
0

Valul plecărilor de la Dăeşti continua. După ce antrenorii Călin Cojocaru şi Cristian Popescu şi-au dat demisia, încercând să producă un şoc în cadrul grupului, care să resusciteze echipa, au plecat şi câţiva jucători. După Mihai Manole şi Raul Cojocaru, care au apărut rar sau deloc în tricoul Dăeştiului, s-a despărţit de formaţia de Liga a III-a din Fedeleşoiu şi Bogdan Mălin. De asemenea, unul dintre stranieri nu va mai activa pentru Dăeşti. Finlandezul Onni Tiihonen pleacă după două luni de la Viitorul. Formaţia vâlceană mai are două meciuri de disputat în acest an, apoi se trage linie, se face o analiză şi în funcţie de concluzii, se va stabili strategia pentru partea a doua a campionatului. Se va da dezlegare şi pentru transferuri, astfel că mai pot apărea noutăţi în lot pentru primăvara fotbalistică.

Sâmbătă, 26 noiembrie, Viitorul Dăeşti va disputa primul meci după schimbările apărute. ”Vulturii” vor da piept, pe teren propriu, cu Petrolul Potcoava. Nu au altă variantă decât victoria. Partida va avea loc de la ora 14.00, pe stadionul Gheorghe Ciucioi. Va fi meciul de debut al lui Cristi Munteanu ca antrenor principal la Dăeşti. Pe bancă, acesta este ajutat de Alin Bunescu. Indiferent de rezultat, dăeştenii nu pot urca în această rundă pe loc de play-off. Îi despart patru puncte de echipele de pe locurile 3 şi 4. În ultima rundă din 2022, pe 3 decembrie, formaţia susţinută de primarul George Popolan are meci în deplasare, la Coloneşti.