Acasă Diverse Comisia de Disciplină a decis: an încheiat pentru câţiva fotbalişti vâlceni

Comisia de Disciplină a decis: an încheiat pentru câţiva fotbalişti vâlceni

281
0

Mai sunt două week-end-uri fotbalistice pe plan judeţean în care vor fi angrenate toate echipele din cele trei eşaloane ale Vâlcii, Liga a IV-a, a V-a şi a VII-a. După 4 decembrie, există posibilitatea să se mai joace doar în Cupa României. O parte dintre fotbaliştii vâlceni au intrat deja în vacanţă. Au fost sancţionaţi ca urmare a abaterilor de la regulament din week-end-ul trecut. Vă prezentăm, în continuare, deciziile Comisiei de Disciplină a AJF luate în şedinţa de marţi, 22 noiembrie:
Liga a IV-a: Andrei Gherguş, de la Viitorul Budeşti, a fost sancţionat cu o etapă de suspendare şi 80 lei amendă pentru cumul de avertismente în meciul cu Olteţul Alunu; Bogdan Bîrlogeanu, de la CS Mădulari, nu va mai juca în acest an, dacă nu face apel şi nu i se reduce pedeapsa. A fost sancţionat cu trei etape de suspendare şi 300 lei amendă pentru folosirea unui limbaj şi/sau gesturi agresive, ofensatoare sau ireverenţioase după ce primise al doilea galben în meciul cu Tomşani. Alexandru Bădiţă, de la Unirea Tomşani, a primit şi el roşu, pentru două galbene, în meciul de la Mădulari, fiind sancţionat cu o etapă de suspendare şi 80 lei amendă;
Liga a V-a: Adrian Drăghici, delegatul de la ACS Alutus Sălătrucel, a primit o lună de suspendare şi 200 lei amendă pentru părăsirea suprafeţei tehnice în meciul cu CSC Orleşti; George Ispas, de la CS Şuşani, a fost sancţionat cu o etapă de suspendare şi 60 lei amendă pentru cumul de avertismente în meciul cu Viitorul P. Măglaşi; Robert Neacşu, de la Viitorul Pietrari, a fost sancţionat cu o etapă de suspendare şi 60 lei amendă pentru cumul de avertismente în meciul cu Oltul Ioneşti; în meciul Bărbăteşti – Lăpuşata, încheiat la egalitate, s-au acordat patru cartonaşe roşii, câte două în fiecare tabără, pentru folosirea unui limbaj şi/sau gesturi agresive, ofensatoare sau ireverenţioase. Sancţiunile au fost diferite. Astfel, Adrian Mijata (Lăpuşata) şi Simion Papa (Bărbăteşti) au primit câte o etapă de suspendare şi 60 lei amendă, iar Daniel Cîrjan (Bărbăteşti) şi Alin Popa (Lăpuşata), câte două etape de suspendare şi 60 lei amendă. Aceeaşi sancţiune, de o etapă de suspendare şi 60 lei amendă, a fost dictată şi în cazul lui Daniel Bivolaru, de la Victoria Frânceşti, eliminat pentru cumul de galbene în meciul cu Vlădeşti, dar şi al lui Iulian Niţoi, de la Buneşti, care a primit două cartonaşe galbene în confruntarea cu Roeşti. Florin Giuran, de la Roeşti, a fost eliminat tot pentru două galbene în partida cu Buneşti şi va sta în etapa următoare.
Liga a VI-a: Alin Roman, de la Tineretul Surpatele, a a fost sancţionat cu o etapă de suspendare şi 40 lei amendă pentru cumul de avertismente în meciul cu Atletico Rm. Vâlcea; Alin Terteci, de la Măgura Slătioara, a primit o etapă de suspendare şi 40 lei amendă pentru cumul de avertismente în meciul cu Progresul Măldăreşti; Robert Nicolăescu, tot de la Slătioara, în acelaşi meci, cu Măldăreşti, a văzut cartonaşul roşu pentru folosirea unui limbaj şi/sau gesturi agresive, ofensatoare sau ireverenţioase, fiind sancţionat cu trei etape de suspendare şi 150 lei amendă; Cătălin Nedeluţ, de la Luceafărul Pesceana, a fost sancţionat cu o etapă de suspendare şi 40 lei amendă pentru cumul de cartonaşe galbene în partida cu Amărăşti Nemoiu; Ionuţ Buşuroi, de la Ştiinţa Grădiştea, a primit patru etape de suspendare şi 300 lei amendă pentru comportare violentă în meciul cu Olteţul Zătreni; Iulian Vasile, de la Zorile Scundu, a fost sancţionat cu o etapă de suspendare şi 40 lei amendă pentru cumul de cartonaşe galbene în partida cu Ştiinţa Roşiile;
Juniori Under 19: Cristian Deaconescu, delegatul de la Viitorul Mateeşti, a fost sancţionat cu o lună de suspendare şi 200 lei amendă pentru cumul de cartonaşe galbene în partida cu Flacăra Horezu din 13 noiembrie.