Liga V

Victoria Fumureni va juca amicale în Bulgaria

* în vara anului viitor, echipa din Lungeşti va participa la un turneu de fotbal pe teren redus care este organizat anual în staţiunea Pomorie

După ce anul trecut a fost foarte aproape să închege o relaţie de colaborare cu echipa FC Augsburg, care s-ar fi concretizat printr-un meci amical şi printr-un cantonament în Germania, Victoria Fumureni mai pregăteşte o „lovitură”. În vara lui 2011, echipa din Liga a V-a ar putea fi prezentă în Bulgaria, în staţiunea Pomorie (situată la aproximativ 20 de kilometri de Burgas) la o tradiţională competiţie amicală de fotbal pe teren redus. Deplasarea la „Cupa Firmelor” – aşa cum se numeşte turneul respectiv – va fi susţinută financiar de Dorel Lăutaru, unul dintre consilieri locali ai comunei Lungeşti.
O serie de personalităţi emblematice din lumea fotbalului românesc, şi nu numai, au fost prezente la ediţia din 2010 a acestei competiţii. Printre aceştia s-au numărat cunoscutul antrenor dinamovist Ion Marin, dar şi renumitul cântăreţ Kamara. Dorel Lăutaru a fost prezent la rândul său la competiţia din Bulgaria, dar ca simplu spectator. Consilierul local din Lungeşti s-a convins însă imediat că lucrurile se prezintă cât se poate de serios şi vrea să-i ducă inclusiv pe fotbaliştii de la Victoria Fumureni în Bulgaria.
Turneul de la Pomorie se desfăşoară după un regulament special, fiecare echipă fiind compusă din câte 7 jucători, ca la handbal. În aceste condiţii, în Bulgaria va merge un lot compus din aproximativ 10-12 fotbalişti, cei mai valoroşi din rândul formaţiei din Lungeşti.

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button