Acasă Liga V Meci cu năbădăi la Buneşti

Meci cu năbădăi la Buneşti

102
0

* cei de la AS Pietrari au acuzat prestaţia arbitrului Marius Temerel şi au contestat dreptul observatorului Nicolae Niţă de a sta de vorbă cu oficialii echipei gazdă înaintea partidei şi pe durata pauzei

Viitorul Buneşti şi AS Pietrari s-au întâlnit sâmbăta trecută într-un meci aparent liniştit, în care doar rivalitatea existentă între cele două comune vecine putea fi un motiv de harţă. La finele duelului care s-a încheiat cu scorul de 3-2 pentru trupa din Buneşti, oficialii din Pietrari au reclamat însă numeroase greşeli de arbitraj. Astfel, oaspeţii au contestat penaltiul din care Viitorul a marcat pentru 2-1, iar în plus au susţinut că se cuvenea să primească la rândul lor o lovitură de la 11 metri. De asemenea, pietrărenii au mai afirmat că arbitrul de centru Marius Temerel nu a acordat un cartonaş roşu unui jucător al echipei gazdă, într-un moment cheie al meciului.
„Este inadmisibil ceea ce s-a întâmplat la Buneşti. Gazdele şi-au permis orice, încă dinaintea partidei observatorul Nicolae Niţă a stat o jumătate de oră de vorbă cu oficialii echipei Viitorul, iar la pauză a continuat să parlamenteze cu ei, ceea ce contravine regulamentelor în vigoare. În aceste condiţii, nu e de mirare ce s-a întâmplat pe teren, cu Niţă am avut probleme de altfel şi la Bărbăteşti, într-o partidă precedentă. Aşa nu se mai poate, ne aşteptăm ca Pintilie să ia măsuri, că doar nu o fi degeaba în fruntea AJF!”, a răbufnit un consilier local din Pietrari, care a dorit să-şi păstreze anonimatul.