Acasă Liga II Victor Dican a câştigat trofeele ”Dan Anca” şi ”Zoltan Ivansuc”

Victor Dican a câştigat trofeele ”Dan Anca” şi ”Zoltan Ivansuc”

108
0

Sezonul trecut a fost cel mai bun al carierei de profesionist, de până acum, pentru tânărul fotbalist vâlcean Victor Dican. Acesta a reuşit să-şi câştige postul de titular la Universitatea Cluj prin prestaţiile foarte bune. La final de campionat s-a regăsit printre ”superlativele” ”şepcilor roşii”. Victor a cucerit Trofeul ”Dan Anca”. Universitatea Cluj a acordat această distincţie celui mai bun jucător Under 21 din lotul echipei. Ulterior, suporterii au decis că el merită şi trofeul ”Zoltan Ivansuc”, pentru cel mai bun jucător al sezonului din întreg lotul.

”Fundaşul în vârstă de 20 de ani a devenit titular incontestabil în centrul apărării în a doua parte a campionatului. Pe parcursul sezonului, Victor a bifat 17 meciuri în tricoul lui ”U”, a înscris 5 goluri şi a oferit o pasă decisivă. Felicitări, Victor!”, au transmis oficialii clubului de Liga a II-a din Cluj-Napoca.

”Mulţumesc mult pentru aceste trofee! Chiar dacă a fost un an greu, cu multe provocări, în care, din păcate, nu ne-am îndeplinit obiectivul, consider că am avut multe lucruri de învăţat şi am mare încredere că la sfârşitul noului sezon ne vom bucura cu toţii şi vom sărbători împreună. Haide, «U»!”, a declarat Victor Dican, după distincţiile primite ca urmare a opţiunilor exprimate de suporterii Universităţii Cluj.