Acasă Liga III ”Mulţumim Consiliului Judeţean pentru sprijinul acordat. Suntem convinşi că nu se va...

”Mulţumim Consiliului Judeţean pentru sprijinul acordat. Suntem convinşi că nu se va opri aici şi va fi alături de noi şi în sezonul viitor”

426
0

În urmă cu puţin timp, Consiliul Judeţean Vâlcea a aprobat alocarea unor sume de bani celor două echipe vâlcene care au rămas în Liga a III-a. Flacăra Horezu şi Viitorul Dăeşti au primit, fiecare, câte 100.000 lei. Jucătorii de la Flacăra au fost chemaţi din vacanţă pentru întâlnirea cu conducerea CJV, la semnarea parteneriatului. Primarul Sărdărescu a mulţumit pentru susţinere. La fel şi oficialii de la Dăeşti.


”Clubul Viitorul Dăeşti mulţumeşte Consiliului Judeţean Vâlcea pentru sprijinul acordat. Suntem convinşi că nu se va opri aici şi va fi alături de noi şi în sezonul viitor. Încercăm să realizăm lucruri frumoase la Dăeşti, iar fără efortul susţinut, al tuturor, nu putem ajunge acolo unde ne dorim. Gândurile noastre se îndreaptă deja spre următorul campionat. Vom avea un buget bun, care să ne asigure continuitate, au apărut şi sponsori noi. Încercăm să formăm un lot cât mai competitiv, să ne asigurăm serviciile a cât mai mulţi fotbalişti vâlceni. Până când nu se dă drumul la transferuri şi nu vom avea înregistrate contractele la FRF, nu putem să vorbim despre certitudini, despre ceva concret. În ultimele săptămâni s-a muncit mult, s-a făcut documentaţia pentru obţinerea licenţierii pentru viitorul sezon. Nu au fost probleme de niciun fel. Garanţia financiară doar am transferat-o, pentru că nu am ridicat-o de la FRF”, a transmis conducerea clubului Viitorul Dăeşti.