Politica

Viceprimarul Cosmin Constantinescu, alaltăieri ufedist, ieri penelist, azi traseist

Foarte interesant! Democrat-liberalul Cosmin Constantinescu, viceprimarul Râmnicului, are la activ trei partide.
Cu câteva zile în urmă, a ieşit la iveală un document semnat de pedelist în anul 2002, în care se arată că, înainte de a deveni membru PD-L, acesta a avut adeziuni la PNL şi UFD.
Hârtia cu pricina, prin care Cosmin Constantinescu a solicitat să fie primit în rândurile liberalilor, nu poate fi contestată, datele de identificare menţionate în cerere fiind cât se poate de exacte. Mai mult decât atât, semnătura folosită este identică cu cea din declaraţiile de avere depuse de reprezentantul PD-L la Primăria Râmnicului. Documentul pe care l-am obţinut ne întăreşte convingerea că acest personaj de baladă nu este altceva decât un oportunist, un om inconsecvent, fără principii, care a intrat în politică doar pentru a-şi satisface propriile interese.
Ruşine Partidului Democrat Liberal pentru că promovează astfel de indivizi!

Articole Similare

5 Comments

  1. Cumva, acest PDL – PARTIDUL DIAVOLULUI LUCIFER – a promovat altfel de oameni, vreodata? Exterminatori de romani, exterminatori de tara! In IAD cu ei!

  2. Ba nu va mai luati de Cosmin ca va umfla ochii, e baiat de baiat de la colonie nuci, atentie mare la el, mie imi place de el cum merge el asa cracanat si smecher si cu gel in cap…hai ca sinteti invidiosi pe el dativa *****.

  3. Cosmin e un *****, un pustan de bani gata, umbla toata ziua cu baiatul lui Gutau. Probabil pe filiera asta a ajuns viceprimar. Toti analfabetii din jurul lui Radulescu vor fi promovati in functii, fiindca au lipit afise in campania electorala.

  4. dar si prefectul Ungureanu a trecut prin 4-5 partide….si ce daca ?

Lasă un răspuns

Back to top button