Politica

Veţeleanu a fost silit să mintă că Gutău l-ar susţine pe Bulacu

Democrat-liberalii vâlceni nu vor putea avea alegeri corecte câtă vreme unii dintre liderii lor vor simţi nevoia să cumpere voturi şi în competiţiile din interiorul organizaţiei, să şantajeze, să mintă sau să-şi pună capră alţi colegi de partid.

Dorel Jurcan „aruncat”, pe surse, în gura DNA

Ni s-a întărit această convingere, după ce, în tot judeţul, s-a răspândit zvonul că, joi, senatorul Dorel Jurcan urma să fie chemat la DNA Piteşti. Am aşteptat nerăbdători „ziua cea mare”, însă bârfele lansate de susţinătorii adversarilor săi nu s-au adeverit. Având în vedere că Jurcan reprezintă principalul pericol pentru candidatura lui Romulus Bulacu, bănuim că a fost o intoxicare lansată de cineva din gaşca acestuia din urmă. Sau poate că s-a intenţionat chiar şi folosirea acestei instituţii, pe bune, în lupta din PD-L Vâlcea, ceea ce ar fi foarte grav şi penibil.

Petrecere privată, oferită de EM Râmnicu Vâlcea pentru Bulacu

Cert este că, puşi sau poate din proprie iniţiativă, oamenii din jurul lui Romulus Bulacu nu mai sunt aşa siguri de victoria fragilei lor echipe, aşa că recurg la tot felul de răhăţişuri pentru a câştiga voturi. Am simţit acest lucru şi joi seara, la Ocnele Mari, unde Exploatarea Minieră Râmnicu Vâlcea a făcut un protocol, masă, muzică şi transport în salină, pentru lansarea candidaturii lui „Romică”. Aşa cum s-au obişnuit unii de pe la PD-L, totul pe banii statului.
Am aflat de această întâlnire secretă, pe surse, la ora 15.30. Prin metode numai de noi ştiute, am reuşit să intrăm la această petrecere privată, la care nu eram invitaţi şi care era organizată în subteran, într-o cârciumă aflată la peste 220 de metri adâncime. Nu ne-a întrebat nimeni de nimic, de bani, bilet de intrare etc, pentru că angajaţii EM Rm. Vâlcea ne-au crezut pedelişti. În fine, chestia asta ne-a distrat şi pe noi, mai ales că ne place să credem că avem moci independente.
La petrecerea oferită de Tănăsie, de fapt de stat, am avut surpriza să constatăm că foarte multe mese erau goale, iar aproape jumătate dintre pedeliştii prezenţi erau persoane cu figuri cunoscute din Râmnicu Vâlcea. În rest, vreo doi membri PD-L de la Şuşani, 3 de la Mihăeşti şi cam atât. Acest lucru ne-a confirmat încă o dată că povestea cum că Bulacu ar avea o foarte mare susţinere în judeţ este o gogoriţă.

A fost şantajat Veţeleanu? Probabil că da

Bulacu şi ai lui ştiu că riscul să piardă alegerile, sâmbătă, este foarte mare. De aceea continuă să ofere mese, minciuni şi, cu siguranţă, vor proceda aşa până în ultima clipă. Ceea ce nu am înţeles a fost cum a intrat în această cloacă şi Eusebiu Veţeleanu. În faţa celor o sută de delegaţi prezenţi, viceprimarul Râmnicului a povestit că, sâmbătă, cu o săptămână înainte, l-a vizitat pe Mircia Gutău. Corect. Apoi, el a sugerat, doar a sugerat, că prezenţa sa lângă Bulacu trebuie să-i facă să-şi dea seama pe cine susţine fostul primar al municipiului, arestat cu aproape un an în urmă. Ce nu ştiau cei prezenţi era faptul că Eusebiu Veţeleanu a încercat să îi manipuleze, să-i mintă, amestecând numele lui Mircia Gutău într-o chestiune mizerabilă. De ce ar fi făcut acest lucru? Păi, credem noi, numai dacă cineva îl avea la mână cu ceva foarte urât. Doar dacă era ameninţat sau şantajat putea face aşa ceva. Altfel, ne place să credem că Veţeleanu nu ar fi minţit. S-ar putea, când citiţi acest articol, să credeţi că minţim noi. Dacă este aşa, gândiţi-vă doar la faptul că n-am fi nebuni să riscăm să fim daţi în judecată afirmând că cineva minte sau face cine ştie ce prostii. Fiţi fără grijă, avem dovezile şi argumentele necesare pentru tot ceea ce susţinem. Mircia Gutău nici nu ar avea cum să-l susţină pe Bulacu şi poate că, în ediţia printată de marţi, vom detalia şi acest aspect. Este o minciună grosolană şi bine ar fi ca Eusebiu Veţeleanu să n-o mai repete, dacă nu vrea să pună singur cruce carierei sale încă promiţătoare.

Articole Similare

One Comment

  1. Veteleanu a mintit!!! Gutau i-a spus ca pentru el toti cei trei candidati sunt la fel, in sensul de neaveniti. Asta a povestit imediat dupa ce a venit de la inchisoare Veteleanu unui apropiat din PD-L. Sotia lui Gutau a afirmat duminica, dupa vizita lui Veteleanu la Colibasi, ca „Mircia nu il sustine sub nicio forma pe Bulacu pentru ca s-a repezit pe el in 2006, la prima arestare”. Oricum, eu voi parasi PD-L care arata acum ca un partid de mafioti, gata sa isi stabileasca prioritatile si sa isi faca imagine pe spatele unui condamnat din motive politice! PD-L l-a executat politic pe Mircea Gutau

Lasă un răspuns

Back to top button