Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga IV

Vasile Grossu, antrenor la ACS Berceni

* acesta va pregăti până în vară echipa clasată pe locul secund în Seria a II-a din Liga a III-a, renunţând la gruparea din Brezoi

După un an şi jumătate, timp în care a pregătit echipa de fotbal Lotru Brezoi, Vasile Grossu a luat decizia de a renunţa la aerul tare de munte, în schimbul celui de la câmpie. Mai precis, antrenorul în vârstă de 65 de ani a primit o ofertă de nerefuzat de la oficialii echipei de Liga a III-a, ACS Berceni.

Fostul tehnician al Chimiei Rm. Vâlcea va pregăti până în vară ocupanta locului secund în Seria a III-a, având drept obiectiv promovarea în cel de-al doilea eşalon naţional. Acesta susţine că ACS Berceni reprezintă o nouă provocare pentru el. În ceea ce priveşte activitatea sa din cadrul fostei sale echipe, Lotru Brezoi, Grossu susţine că, inevitabil, şi-a atras tot mai mulţi contestatari în ultima perioadă, însă nu vrea să intre în polemici cu „rivalii deghizaţi” şi preferă să lase lucrurile să se rezolve de la sine. „Tot ce vreau spun este că nu mi-au plăcut niciodată oamenii care se ascund după deget şi nu sunt corecţi. Am sesizat conducerii problemele grave care se întâmplă în interiorul clubului şi, pentru asta, bineînţeles că mi-am atras duşmani”, a punctat fostul antrenor al grupării din Brezoi. Acesta a mai adăugat că clubul din Ilfov, de care se va ocupa cu antrenarea în următoarele două luni, epatează pozitiv la nivel de infrastructură, fiind unul dintre cele mai bine dotate din ţară. De menţionat că Vasile Grossu a debutat deja pe banca tehnică a formaţiei ilfovene, câştigând în etapa precedentă, cu scorul de 1-0, în deplasarea de la Viitorul Ianca. „Am un lot de jucători foarte buni, o bună parte dintre ei evoluând în Ligile I şi a II-a. În plus, aş dori să mai adaug că este uimitoare infrastructura care se regăseşte la acest club de fotbal. Mai rar aşa ceva, mai ales la acest nivel! De asemenea, atmosfera din cadrul echipei este superbă, ideală pentru a face performanţă. Ne batem la promovare cu Viitorul Constanţa, formaţia patronată de Gică Hagi”, ne-a spus Grossu despre noua sa echipă, ACS Berceni. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button