Liga IV

Alin Savu şi-a consolidat golaverajul

* cu prilejul partidei disputate la Ioneşti, atacantul a ajuns la „cota” 35

Oltul Ioneşti 2009 a mai adunat trei puncte în clasamentul Ligii a IV-a, în timp ce Alin Savu a mai înscris trei goluri în partida pe care a susţinut-o împotriva celor de la Progresul Măldăreşti, pe teren propriu şi care s-a terminat cu scorul de 7-1. Cu acest prilej, golgheterul campionatului a ajuns la „cota” 35, fiind, cu certitudine, cel mai bun atacant care a jucat la acest nivel în ultimii ani.

Sibianul Ionel Apostu a absentat în ultimele două partide

Ionel Apostu, sibianul transferat în această iarnă de la FC Cisnădie la Oltul Ioneşti 2009, nu a mai evoluat în ultimele două partide alături de Alin Savu şi Adrian Albinaru. Mijlocaşul de profil ofensiv nu s-a mai prezentat la meciurile din campionat, acesta agajându-se în oraşul natal.„Nu ştiu, momentan, de ce nu a mai venit să joace. Nu am luat legătura cu el, dar sper să revină la echipă pentru că este unul dintre cei mai valoroşi jucători pe care îi am”, ne-a declarat antrenorul Mircea Savu. Din câte se pare, jucătorul s-a angajat la o firmă de asigurări din Sibiu, motiv pentru care nu a putut fi prezent la ultimele acţiuni ale echipei sale. Însă, acesta nu va renunţa la obiectivul asumat în iarnă, fiind motivat de deplin să promoveze cu Oltul Ioneşti 2009 în această vară.

Atacantul Adrian Albinaru, despre adversarele din campionat:
„Batem tot ce prindem şi promovăm”

Au mai rămas doar două luni până ce vor fi programate a se desfăşura partidele de baraj pentru promovarea în Liga a III-a. Pentru a se concentra mai mult asupra îndeplinirii obiectivului, o parte dintre jucătorii de la Oltul Ioneşti 2009 se vor menaja în etapele următoare, urmând să intre în luna iunie şi într-un mini-cantonament de pregătire. „Avem 12 puncte avans faţă de locul secund. Ne mai trebuie trei pentru a sta mai relaxaţi şi a ne preocupa de meciul de baraj. O bună parte dintre noi se va menaja pe viitor, axându-se mai mult pe antrenamentele de recuperare, precum şi pe partide amicale. În orice caz, până la final, ne-am propus să nu pierdem niciun meci. Vom bate tot ce prindem”, ne-a declarat Adrian Albinaru. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button