Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Valentin Iliescu: Alianţa PSD-PDL îi garantează lui Cîlea şefia CJ şi după 2012

După numeroase discuţii şi scandaluri în interiorul organizaţiei judeţene, ministrul secretar de stat pentru Relaţia cu Parlamentul, Valentin Iliescu, nu s-a lăsat impresionat de refuzul colegilor săi de a-l primi în organizaţia judeţeană a PD-L şi a trimis ieri, 28 iunie, o cerere de înscriere în filiala municipală.
Iliescu susţine că a trimis această nouă cerere la rugămintea liderului organizaţiei municipale, Romeo Rădulescu, dar şi a liderului PDL Vâlcea, Dorel Jurcan. „Nici nu prea contează ce zic cei care s-au speriat de o competiţie. Eu am avut disponibilitatea să merg în orice organizaţie din teritoriu pentru a face treabă. Dar lor le displace ideea de competiţie şi le e teamă să nu le încurc eu afacerile”, a declarat Valentin Iliescu. Acesta va activa deocamdată doar ca membru în organizaţia municipală, însă susţine că va candida la alegerile interne, dacă va fi cazul. Ministrul secretar de stat a criticat dur decizia PDL de a rupe alianţa cu PNL şi şi-a acuzat colegii din Consiliul Judeţean de faptul că au decis o colaborare cu PSD pentru propriile interese. Mai mult, Iliescu consideră că noua alianţă PDL-PSD îi va asigura lui Ion Cîlea fotoliul de preşedinte al CJ, peste doi ani. „Eu critic ruperea alianţei cu PNL pentru că a fost cea mai proastă decizie. Practic, prin colaborarea cu PSD, democrat liberalii nu au făcut altceva decât să creeze un avantaj social democraţilor şi asta îi va garanta lui Cîlea încă un mandat de  preşedinte al CJ”, susţine Iliescu. Încercările acestuia de a interveni în şedinţa Biroului Judeţean pentru a-şi convinge colegii că numai alături de PNL fondurile ar fi putut fi împărţite în mod echilibrat au fost zadarnice. Valentin Iliescu îşi acuză o parte din colegii din Consiliul Judeţean că au luat această decizie pentru ca afacerile lor să nu fie periclitate. „Cei care au luat decizia alianţei cu PSD sunt cei care au afaceri şi interese personale. Vreau să îi avertizeze pe distinşii mei colegi că toţi membrii PDL care au afaceri cu statul trebuie să aleagă între partid şi afaceri, aşa cum prevede statutul PDL. Nu fac referire numai la consilierii judeţeni, ci la toţi democrat liberalii”, a avertizat ministrul.

Alexandra Ionescu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button