Politica

A înnebunit de tot!

Băsescu intră în război şi cu primarii

Războiul declarat de guvernarea Băsescu-Udrea-Boc poporului român continuă, de această dată, împotriva reprezentanţilor aleşi ai românilor, care se află cel mai aproape de aceştia, de nevoile şi de aspiraţiile lor – primarii şi administraţia publică locală.
În opinia deputatului Cristian Buican, preşedintele PNL Vâlcea, proiectul de modificare a Legii 273/2006 a finanţelor publice locale desfiinţează, de facto, descentralizarea în România. „Prin acest proiect, se încearcă distrugerea instituţiei primarului prin conferirea de puteri sporite prefectului în materia bugetului local. O prevedere în acest sens este cea potrivit căreia, prefectul va stabili oportunitatea investiţiilor făcute de o primărie, chipurile!, pentru menţinerea în limita stabilită a deficitului bugetului local”, a apreciat parlamentarul.
Cu alte cuvinte, marionetele politice ale lui Băsescu, Udrea şi Boc vor decide dacă un drum, o ţeavă de apă, un canal sunt sau nu oportune pentru comunitatea locală. Practic, prin această măsură, miile de oraşe şi comune din România vor avea trei primari: Băsescu, Udrea şi Boc.
„Asta înseamnă că vor fi oportune, în continuare, doar investiţiile în sălile de sport şi patinoarele, construite la un preţ de trei ori peste cel real, de clientela politică a PD-L, precum şi drumurile care nu există decât pe hârtiile produse de clientela politică a PD-L. Le amintesc acestor indivizi că primarii îşi stabilesc priorităţile şi oportunităţile de investiţii în funcţie de mandatul cu care i-au învestit cetăţenii, şi nu de politicile golăneşti ale clanului Băsescu-Udrea-Boc”, a completat liderul PNL.
Liberalii au fost surprinşi în mod plăcut că acest punct de vedere este susţinut inclusiv de primarii PD-L, care încă se mai gândesc şi la oamenii care le-au dat încredere.

<span style=”font-family:comic sans ms;font-size:x-large;”>

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button