Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Telefoanele profesorilor vor fi bruiate pentru a nu copia la examenul de titularizare

Examenul de titularizare în acest an, programat pentru data de 14 iulie, va fi unul destul de greoi pentru persoanele înscrise, din cauză că nu vor mai avea nici o şansă să copieze şi nici să primească informaţii din afară.
Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean vrea să se asigure că cei care vor ajunge la catedră sunt pregătiţi din punct de vedere profesional. Drept urmare, examenul va fi înregistrat pe camere video. Mai mult, telefoanele celor care vor intra în examen vor fi bruiate pentru a nu putea primii informaţii din afara sălii. „Posturile titularizabile sunt pentru persoanele care vor să intre în învăţământ şi de aceea acestea trebuie să fie pregătite. Avertizez că examenul va fi unul foarte atent supravegheat. Vom încerca să avem şi un sistem de bruiaj al telefoanelor, pentru a nu exista niciun fel de tentativă de copiat”, a anunţat Gabriela Ene, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Vâlcea.
În judeţ au fost scoase la concurs cu 20 la sută mai puţine posturi faţă de anul trecut, pentru care s-au înscris peste 500 de persoane. Din cele 47 de locuri disponibile, doar cinci se află în Râmnicu Vâlcea, restul fiind în mediul rural, în localităţi îndepărtate.

Alexandra Ionescu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button