Liga V

Unirea Tomşani cere socoteală AJF-ului pentru harababura din fotbalul judeţean

* prin vocea lui Mihai Diacvonescu, echipa primarului Dumitru Pearcu reproşează oficialilor forului judeţean că au făcut praf seriile din Liga a V-a

În prima etapă din cadrul noii ediţii a Ligii a V-a, Unirea Tomşani s-a prezentat la meciul de pe teren propriu fără a fi înştiinţată de AJF că Viitorul Rm. Vâlcea nu se va mai prezenta. Mihai Diaconescu, fostul preşedinte al trupei din Tomşani, susţine că pe el nu-l interesează că Dobrin Ionescu nu şi-a putut strânge jucătorii pentru această partidă şi că orice competiţie oficială trebuie respectată ca atare, fără a se face rabat de la regulament.
„AJF ştia că noi nu vom juca acest meci, pentru că nici brigada de arbitri nu a fost prezentă la stadion. Nouă de ce nu ne-a spus nimeni nimic? E o bătaie de joc din partea unora care conduc fotbalul după ureche. În plus, nu pot înţelege cum de Măgura Slătioara şi Progresul Măldăreşti au fost repartizate în Seria IV-a, iar AS 2009 Popeşti a fost adusă în seria noastră. Cred că se vrea ca AS 2009 Popeşti să câştige campionatul! Aşa ceva este lipsit de logică şi, în acelaşi timp, abuziv. Până la urmă, e greu financiar ca Măgura şi Progresul să facă deplasări lungi pentru a participa la meciurile din campionat. Cum se va duce Măldăreştiul tocmai până la Roeşti să joace fotbal, când putea bine mersi să fie programată chiar în serie cu noi?”, a spus revoltat Mihai Diaconescu. (L.C.)

Articole Similare

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button