Liga V

Baza sportivă din Stroeşti va fi modernizată

* proiectul în valoare de 6,5 miliarde lei vechi pe care primarul Tudor Velcu-Istocescu aşteaptă să primească finanţare de la Guvern

Primarul Tudor Velcu-Istocescu şi-a propus să modernizeze baza sportivă din Stroeşti, însă lipsa banilor face ca lucrările să stagneze în această perioadă. Proiectul pe care alesul local l-a întocmit va fi finanţat prin fonduri pe Ordonanţa 7 şi are o valoare totală de 6,5 miliarde lei vechi. „Reabilitarea şi modernizarea bazei sportive, adică a terenului de fotbal şi a anexelor, prin care se prevede şi construirea unor vestiare moderne, reprezintă unul dintre obiectivele pe care le-am avut în vedere de mai mult timp. Din păcate, Guvernul nu a alocat încă fondurile necesare, aşa că nici noi nu putem începe lucrările. Până acum, am primit doar partea de cofinanţare de la Consiliul Judeţean, în valoare de 1 miliard de lei, aşa că suntem nevoiţi să ne descurcăm deocamdată doar cu aceşti bani. Pentru început, vom construi tribunele, urmând ca apoi, pe măsură ce vor veni şi ceilalţi bani, lucrările să fie extinse”, ne-a spus Velcu-Istocescu.
Altfel, tot legat de domeniul sportiv, dar de cel al sportului şcolar, primarul social-democrat ne-a informat că până la începutul noului an de învăţământ ar trebui să fie asfaltat şi terenul de handbal de la şcoala din Stroeşti. „Am primit promisiuni în acest sens din partea preşedintelui CJ, Ion Cîlea, şi a directorului RAJDP, Nicolae Vălimăreanu”, a concluzionat Tudor Velcu-Istocescu. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button