Politica

Un singur candidat pentru preşedinţia PSD Vâlcea

Dumitru Persu, secretarul executiv al PSD Vâlcea, informează că alegerile din interiorul organizaţiei condusă de preşedintele Ion Cîlea vor avea loc cel mai probabil pe data de 19 iunie.

„Atunci, vor fi alese noile structuri ale Biroului Permanent al Consiliului Organizaţiei Judeţene, ale Comitetului Executiv al Consiliului Organizaţiei Judeţene, dar şi ale Consiliului Organizaţiei Judeţene. Am enumerat aceste trei foruri de conducere, pentru că am constatat că mulţi nu ştiu structura PSD Vâlcea şi ce anume se va alege peste doar câteva zile”, a explicat Dumitru Persu. Reprezentantul PSD mai spune că, potrivit informaţiilor sale, pentru funcţia de preşedinte, va exista un singur candidat, Ion Cîlea, care se bucură de susţinerea sa şi a tuturor filialelor locale din judeţ. Dumitru Persu va candida pentru un nou mandat de secretar executiv şi fără îndoială că îl va şi obţine. Această funcţie presupune foarte multă muncă şi o organizare impecabilă. Altfel spus, Dumitru Persu este cel mai potrivit pentru a o ocupa în continuare. Pentru funcţia de primvicepreşedinte, se aude că vor intra în competiţie doi deputaţi, Aurel Vlădoiu şi Vasile Bleotu, liderul PSD Drăgăşani. Lupta pentru cele 15 funcţii de vicepreşedinţi va fi şi mai aprigă. Aproape 30 de social-democraţi vâlceni îşi doresc să-şi reprezinte partidul de la acest nivel. Bătălia nu va fi uşoară nici pentru funcţia de trezorier al organizaţiei. Potrivit informaţiilor noaste, în acest sens, şanse sensibil egale au Ilie Amuzan, Valerian Amza, Mihai Persu, Adrian Burlan, Marin Victor şi Dumitru Pearcu.
După competiţia din a doua parte a lunii iunie, social-democraţii vor începe pregătirile pentru alegerile de la municipiu, programate pentru septembrie. Tot atunci, vor avea loc şi competiţiile pentru conducerile organizaţiilor judeţene de femei şi tineri. Pentru şefia Organizaţiei Judeţene de Femei a PSD Vâlcea, de cea mai mare susţinere se bucură în continuare Ioana Liţă, potenţiala sa contracandidată, Daniela Oteşanu, având un handicap din cauza unor afaceri cu statul. În lupta pentru preşedinţia TSD, favorit este Lucian Rădulescu, acesta fiind susţinut cel mai puternic de fratele său.

Articole Similare

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button