Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Cosmin Constantinescu şi Alina Târlea nu mai au susţinere în PD-L

Tristeţe mare pe capul viceprimarul Cosmin Constantinescu, care nu a reuşit, la finele săptămânii trecute, să pună mână pe nici o funcţie importantă în organizaţia municipală PDL Râmnicu Vâlcea. La fel s-a întâmplat şi cu Alina Târlea, care a candidat pentru funcţia de vicepreşedinte.
Constantinescu a încercat să alerge după mai mulţi iepuri, dar nu a prins niciunul. Întâi, a candidat împotriva viceprimarului Eusebiu Veţeleanu şi a consilierului municipal Grig Crăciunescu, pentru una dintre cele două funcţii de prim-vicepreşedinte, dar cu toată susţinerea lui Romeo Rădulescu, a pierdut lamentabil. Apoi, şi-a făcut curaj şi s-a aruncat şi în lupta pentru una dintre cele 10 funcţii de vicepreşedinte. Gabriela Ene. Rozin Ceauşescu,  Mihai Botea, Florin Bulat, Zaharia Ciobanu, Maria Preda, Florin Mecherel. Aurel Ion, Ovidiu Barbu şi Bogdan Costinescu l-au adus cu picioarele pe pământ pe tânărul afacerist, care nu s-a putut clasa în primii zece. În funcţia de secretar general a fost ales Ilie Amza.

Alexandra Ionescu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button