Alte sporturi

Tenismenele Mihaelei Truşcă, învingătoare în prima etapă a Diviziei A de la Râmnicu Sărat

Recent, la Râmnicu Sărat, s-a desfăşurat prima etapă din cadrul Campionatului Naţional de tenis de masă destinat Diviziei A. La această importantă competiţie a participat şi antrenoarea Mihaela Truşcă, alături de elevele sale. În urma unei evoluţii remarcabile, vâlcencele de la CSŞ-Chimia au câştigat toate meciurile disputate după cum urmează: CSŞ Chimia – LPS CSŞ Bistriţa 9-2, CSŞ Chimia – LPS CSŞ Rm. Sărat 9-4 şi CSŞ Chimia – LPS CSŞ Slatina 9-7.
„Toate fetele s-au descurcat foarte bine şi vreau să precizez că un joc deosebit a realizat Lavinia Şandru, care de această dată, a contribuit semnificativ la câştigarea partidelor”, ne-a declarat Mihaela Truşcă, directoare a CSŞ Rm. Vâlcea şi antrenoarea a secţiei de tenis de masă.
Alături de Lavinia Şandru şi Mihaela Truşcă, în această competiţie au mai evoluat Larisa Ghişoiu, Mădălina Avram şi Ioana Ghiordun, care de asemenea şi-au adus aportul la victoriile obţinute.
Tenismenele de la CSŞ-Chimia se pregătesc în continuare pentru etapa a doua a Diviziei A, care va avea loc în zilele de 30 şi 31 octombrie, la Bistriţa. Antrenoarea Mihaela Truşcă ne-a mai spus că la începutul lunii viitoare, mai exact, în intervalul 1-3 octombrie, va participa alături de colegul său, Cristian Popescu, la un curs de perfecţionare a antrenorilor de tenis de masă, care se va desfăşura la Constanţa.

Ovidiu Dulăcioiu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button