Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga II

Teleşpan ameninţă cu demisia!

Telespan„Ori plec eu, ori ne despărţim de jucătorii care fentează fotbalul!”

* antrenorul echipei CSM Rm. Vâlcea s-a arătat dezamăgit de faptul că unii dintre elevii săi n-au dat randamentul scontat în meciul amical cu FC Argeş

Extrem de dezamăgit după înfrângerea cu FC Argeş de săptămâna trecută, dar mai ales de evoluţia câtorva dintre elevii săi, antrenorul Dumitru Teleşpan este hotărât să pună piciorul în prag. Tehnicianul echipei din Zăvoi are toate motivele să fie supărat, deoarece perspectivele se anunţă a fi cu adevărat dramatice, vâlcenii având şanse minime de supravieţuire în Liga a II-a dacă vor evolua la fel de slab cum au făcut-o, de exemplu, în meciul amical cu echipa piteşteană. „Din păcate, în meciul cu FC Argeş, am constatat o oarecare delăsare în rândul unor jucători, al căror nume nu vreau să-l precizez pentru că s-ar putea să nu le fac deloc bine. O să am mai multe discuţii cu jucătorii, să văd ce se întâmplă, îi voi întreba ce vor să facă în continuare, pentru că aşa nu putem să mergem mai departe. Sunt două variante: ori plec eu, ori ne despărţim de cei care doar fentează fotbalul!”, ne-a declarat Teleşpan.

Teleşpan vrea seriozitate şi dăruire: „Jucătorii trebuie să-şi păstreze profesionalismul şi să dea tot ce pot pentru echipă!”

Săptămâna trecută, oficialii din Zăvoi au avut unele discuţii cu primarul Romeo Rădulescu, dorind să se asigure că edilul Râmnicului va putea să plătească la timp salariile la CSM. În opinia antrenorului Dumitru Teleşpan, evoluţia jucătorilor ar putea fi mult mai bună dacă drepturile financiare ale acestora ar fi achitate lună de lună.
„Dacă nu se vor rezolva problemele şi restanţele financiare în timp util, cred că vor fi probleme în ceea ce priveşte evoluţia jucătorilor în campionat. În fond, ştiţi cum se spune, dacă nu-i dai omului să mănânce la timp, degeaba îi mai dai când e pe patul de moarte! Aşa e şi în fotbal! Fotbaliştii nu vor mai găsi atât de uşor motivaţia de a face efort, iar dacă la antrenamente nu vor lucra la parametrii maximi, nu se vor concentra îndeajuns, atunci sigur că vor fi probleme şi la meciurile oficiale. Pentru că, vă daţi seama, aşa cum se antrenează, aşa vor participa şi la joc!”, ne-a spus Teleşpan.

Kutlacek, un exemplu pozitiv pentru fotbaliştii tineri

Unul dintre fotbaliştii pentru care criza financiară nu reprezintă un motiv să nu se afirme este bosniacul Nenad Kutlacek, care a acceptat să revină la CSM, unde e plătit cu salariul unui junior. „Kutlacek a înţeles că trebuie să joace şi a acceptat un salariu mic, precum un junior. Se află într-o perioadă de pregătire, dar este un jucător pe care echipa se poate baza. Poate evolua şi fundaş central, şi fundaş stânga, iar în plus are şi experienţă, dar şi o voinţă ieşită din comun. Această calitate este consecinţa faptului că provine de peste hotare, din fosta Iugoslavie, unde se ştie că profesionalismul în materie de sport este la el acasă. De aceea, am încercat să transmit mentalitatea după care se ghidează Kutlacek şi celorlalţi fotbalişti din lot. Chiar dacă situaţia cu care se confruntă clubul este grea, jucătorii trebuie să-şi păstreze profesionalismul şi să dea tot ce pot pentru echipă!”, a mai afirmat antrenorul principal al echipei de fotbal din Zăvoi.

Articole Similare

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button