Acasă Liga III ”Suntem bucuroşi că am terminat prima parte a campionatului în partea de...

”Suntem bucuroşi că am terminat prima parte a campionatului în partea de sus a clasamentului, dar campionatul nu e încheiat. Lupta continuă”

167
0

Flacăra a încheiat anul fotbalistic en-fanfare. În ultimele două etape a obţinut victorii la scor. Cu 8-0 şi 3-0. Asupra acestora şi-a pus amprenta şi antrenorul-jucător Adi Popa, care s-a declarat mulţumit de realizările din această primă parte a sezonului.

”Meciul cu Jiul nu a fost deloc uşor, aşa cum poate o arată scorul. Echipa din Petroşani s-a întărit faţă de prima parte a campionatului. Nu mai e aceeaşi din startul sezonului. Important pentru noi e că am reuşit să ne mobilizăm şi să câştigăm partida. Felicitări băieţilor pentru efortul depus şi pentru victorie! A fost un joc frumos. Oaspeţii au pus probleme din faze fixe, dar în prima repriză. Ne bucurăm că s-a terminat aşa, că am reuşit să acumulăm puncte acum, pe final şi să urcăm în clasament. Avem o echipă cu mulţi jucători tineri. Uşor-uşor, capătă şi ei experienţă. Suntem fericiţi că ne aflăm în prima parte a clasamentului, dar campionatul nu e încheiat. Lupta continuă”. Popa a mai precizat că după partida cu Jiul, s-a intrat în vacanţă. În următoarele zile se va face o şedinţă de analiză împreună cu primarul şi conducerea clubului şi în funcţie de concluzii se va stabili strategia pentru viitor.