Acasă Alte sporturi Stadionul CSȘ a găzduit etapa județeană a ONSȘ la S-Rugbi mixt (învățământ...

Stadionul CSȘ a găzduit etapa județeană a ONSȘ la S-Rugbi mixt (învățământ liceal și profesional), Echipa LT ”Petrache Poenaru”, din Bălcești, campioană a Vâlcii

148
0

Luni, 20 martie, stadionul Clubului Sportiv Școlar, din nordul Râmnicului, a găzduit etapa județeană a Olimpiadei Național a Sportului Școlar la s-rugby mix. Au fost implicați în competiție elevii de la liceu și coli profesionale. Titlul județean a mers către Bălcești. Inspectoratul Școlar Județean a anunțat deznodământul.

Clasament:

  1. Liceul Tehnologic ”Petrache Poenaru”, Bălcești – prof. Vâlceanu Cristian;
  2. Colegiul Național ”Mircea cel Bătrân ”, Rm. Vâlcea – prof. Predescu Cătălin;
  3. Colegiul Național de Informatică ”Matei Basarab”, Rm. Vâlcea – Prof. Lakotoș Ionuț, Predescu Horia.

”Echipa Liceului Tehnologic Petrache Poenaru, din Bălcești, s-a calificat la etapa zonală ce se va desfășura în localitatea Pucioasa (Dâmbovița) pe 22 aprilie. Premierea, la etapa județeană, s-a făcut cu ajutorul firmelor S.C. Damila S.A și S.C. Boromir  S.A. Mulțumim comisiei de organizare a disciplinei S-rugby pentru cele trei competiții susținute, inspectorului școlar Aurelian Roșca și coordonatorului competiției, Cătălin Predescu! Mulțumim Clubului Sportiv Școlar pentru găzduire!”, au transmis reprezentanții IȘJ.