Politica

Smeoreanu, un produs cu termen de valabilitate expirat în 1989

Dacă ţine la VTV, Maria Tudor ar trebui să-l readucă pe Gheorghe Smeoreanu cu picioarele pe pământ şi să-i interzică acestuia să mai alerge după fustele fetelor din televiziune, care i-ar putea fi chiar nepoate. Ar mai fi necesar, de asemenea, să-l tragă de urechi şi pentru faptul că individul căpuşează de mai multă vreme societatea care deţine licenţa de emisie a VTV. Nu de alta, dar lumea vorbeşte…

Îi facem această recomandare Mariei Tudor după ce am constatat că pedof…, secur…, turnăt…, şpăg…, comunis…, scribălăul Smeoreanu a ieşit de pe macaz şi îşi trage contractele de publicitate pe propria sa firmă, adusă într-o mare gaură de la Piteşti, cum oricând putem demonstra. Un alt motiv este şi acela că Smeoreanu a început să se creadă un soi de zeu al presei vâlcene, deşi toată lumea ştie cine este acest personaj de tristă amintire şi ce preocupări a avut înainte de Revoluţie. Un astfel de om ar fi ultimul de la care am accepta sfaturi şi lecţii de moralitate, aşa că îi recomandăm să cânte la altă masă. Să nu mai facă referire nici la faptul că ar fi fost „căpitanul echipei care a creat presa vâlceană de după revoluţie”, pentru că nu este un subiect care să-l avantajeze. Foştii săi colegi de la ziarul pecerist „Orizont” ne-au povestit cu lux de amănunte cum Smeoreanu, în momentele Revoluţiei, striga ca din gură de şarpe să vină tancurile să tragă în manifestanţi. Alţii ne-au explicat lucruri interesante despre celebrul joc de „întrajutorare” Philadelphia, în spatele căruia se afla SC Brio SRL, firmă în care era asociat acelaşi Gheorghe Smeoreanu. Directorul VTV demonstrează că are mult tupeu vorbind şi despre doi politicieni vâlceni, Ion Cîlea şi Bogdan Pistol, afirmând că aceştia ne-ar da bani pentru a-i apăra de el. Probabil că are memoria scurtă şi este necesar să-i amintim câteva lucruri. 1. Aproape toţi politicienii şi ziariştii din Vâlcea ştiu foarte bine ce s-a întâmplat înainte ca Smeoreanu să plece de la TV Etalon. La un moment dat, Ion Cîlea a mărturisit că „Smeo” i-a cerut 40 de milioane de lei, lunar, pentru a nu trece de partea Mariei Tudor, pe care, până atunci, acesta o înjura în ultimul hal. 2. În niciun caz nu ne aflăm pe ştatul de plată al liderului PSD, iar acest lucru este arhicunoscut. Este adevărat că nu-l încadrăm pe Ion Cîlea în tagma hoţilor, dar cine ne citeşte poate confirma că atunci când am avut motive să-l criticăm pe preşedintele social-democraţilor vâlceni nu ne-am sfiit să o facem. 3. Smeoreanu ştie foarte bine că Bogdan Pistol nu numai că nu ne-a dat bani, dar l-am şi împrumutat de câteva ori pentru a-i plăti lui sticlele de whisky, seara, târziu, pe la cârciumile din oraş. Sigur, asta se întâmpla pe vremea când Smeoreanu primea lunar de la Bogdan Pistol câte 10 milioane de lei, în schimbul banilor, „maestrul” pupându-l în fund la aproape fiecare emisiune. 4. Nu dăm nici două parale pe ameninţările directorului VTV, pentru că nu avem nimic de ascuns şi ne diferenţiem total de acest personaj fără viitor. 5. În niciun caz nu ne-am dori să-l avem ca model în această meserie şi îl sfătuim să-şi aleagă alţi clienţi. Cu permisiunea dumneavoastră, mai avem o recomandare pentru Gheorghe Smeoreanu: la puţinele emisiuni pe care le va mai realiza de acum înainte, să-şi ţină lavaliera mai departe de căpăstru. Nu de alta, dar adesea i se aude respiraţia zgomotoasă, semn că i-a expirat demult termenul de valabilitate.

Articole Similare

2 Comments

 1. Nu numai ca respira zgomotos, dar miroase a mort. Iarba pe care calca acest fosiloi comunistoid se usuca, otraveste tot in jur cu respiratia sa. Intr-o zi, daca va mai apuca, va plati impreuna cu tot partidul sau de distrugatori pentru cat rau au putut face acestei tari, prin inducerea in eroare a populatiei oricum indobitocite.

 2. sau imultit smecherasii de pitesti care ajung in valcea, smeo vinde iluzii la vtv, andrei de la enduro e acelasi care vindeea lozuri prostilor prin pitesti…

  În martie 2009, trei tineri piteşteni, Iustin Bogdan Sorescu, Roberto Cristian Sorescu şi Marius Sorinel Andrei, au înfiinţat S.C. „Lozul Apartamentelor” S.R.L. care avea ca obiect de activitate jocuri de noroc şi pariuri, iar firma a venit pe piaţă cu o ofertă mai mult decât tentantă: contra sumei de 18 lei pentru un loz, participanţii puteau câştiga, prin tragere la sorţi, cinci apartamente mobilate, 10 autoturisme „Hyundai” şi 10 premii în valoare de 10.000 de lei.
  Citeste articlolul de la sursa: ziarulargesul.ro

  Societatea a ieşit pe piaţă cu o ofertă tentantă, înşelând astfel zeci de argeşeni
  Afacere de zeci de mii de lei scoşi din buzunarele argeşenilor. O firmă de jocuri de noroc din Piteşti a scos pe piaţă mai multe lozuri care, prin tragere la sorţi, i-ar fi îmbogăţit pe câştigători cu apartamente mobilate, autoturisme Hyunday şi premii de 10.000 de lei. Lozurile s-au vândut ca pâinea caldă, însă câştigurile n-au mai sosit… Pentru a nu fi nevoită să dea banii, societatea a declarat falimentul.

  Valoarea unui bilet-18 lei
  Societatea cu pricina este Sc Lozul Apartamentelor Srl, cu sediul în Piteşti, B-dul I.C.Brătianu, bloc 3, parter. Firma a fost înfiinţată la începutul lunii martie anul acesta, şi avea ca obiect de activitate jocurile de noroc şi pariurile. Afacerea avea să scoată un profit frumuşel, dacă ţinem cont de faptul că cei trei acţionari au scos pe piaţă o ofertă tentantă: lozuri la preţul de 18 lei bucata, pe toate tarabele de ziare şi la câţiva vânzători volanţi, care aveau să le aducă argeşenilor, prin tragere la sorţi, apartamente mobilate, autoturisme Hyunday şi premii de 10.000 de lei lunar. Drept urmare, biletele s-au vândut, iar conturile celor din conducerea societăţii au crescut pe măsură. Lucru deloc anormal: oamenii au dat drumul unei afaceri de succes, care mergea ca pe roate, datorită faptului că argeşenii dornici de câştiguri se înghesuiau să cumpere lozurile aducătoare de „premii mincinoase”.

  Câştigătoare doar cu numele
  Ei bine, după sute de lozuri vândute, a sosit şi clipa tragerii la sorţi, în data de 18 iulie 2009. Toate bune şi frumoase, biletul câştigător a fost extras, bilet care avea să-i aducă Mariei Felicia I. frumoasa sumă de 10.000 de lei. Conducerea societăţii a chemat-o pe câştigătoare la sediul din Piteşti, pentru validarea premiului, s-au întocmit toate actele necesare, iar piteşteanca a primit promisiunea că banii vor fi viraţi în contul personal în maxim o lună. A fost întocmit de-asemenea, şi un proces verbal de validare a biletului câştigător, semnat şi parafat de patronul Iustin Bogdan Sorescu, prin care acesta declară că Maria Felicia I. este declarată câştigătoare a premiului pus în joc şi că urmează ca femeia să intre în posesia sumei de 8.120 de lei net, restul până la 10.000 reprezentând impozitul datorat statului. Aşa cum era şi normal, fericita câştigătoare a aşteptat nerăbdătoare să intre în posesia premiului, dar timpul a trecut şi după două luni în care femeia nu a văzut nici măcar un leu, s-a hotărât să apeleze la Protecţia Consumatorului, considerând că a fost trasă în piept de o firmă care promitea multe, şi care nu dădea nimic.

  După numai şase luni, firma a dat faliment
  În urma petiţiei ajunsă la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Argeş, societatea care promova o asemenea ofertă a fost verificată de comisarii OPC. Conducerea Sc Lozul Apartamentelor Srl nu a negat în niciun fel faptul că Maria Felicia I. a fost declarată câştigătoare a premiului de 10.000 de lei şi că ar fi trebuit să primească până acum acea sumă, dar… surpriză! Între timp, după numai şase luni de activitate, societatea a intrat în procedura de insolvenţă şi faliment, dosar care se află în prezent pe rolul Tribunalului Comercial Argeş. Directorul CJPC Argeş, Gheorghe Nicuţ a declarat că în acest moment, reclamaţia respectivă nu mai este de competenţa Protecţiei Consumatorului, ci a Instanţei care urmează să se pronunţe în acest caz: „ Din păcate pentru petentă şi pentru noi, în acest caz singura rezolvare vine din partea Instanţei. În acest moment, competenţele noastre sunt depăşite, dar instanţa va hotărî. Cred că singura rezolvare ar fi ca petenta să se constituie ca parte civilă în acest proces”. Potrivit spuselor mai multor reprezentanţi ai unor instituţii de control din judeţ, afacerea Lozul Apartamentelor nu este nimic mai mult decât un alt fel de Caritas, o altă formă de înşelăciune, iar organele abilitate în astfel de situaţii, SRI-ul şi Poliţia Economică ar trebui să se autosesizeze. Contactat telefonic, directorul Sc Lozul Apartamentelor Srl ne-a relatat faptul că momentan este plecat din ţară, şi că astfel de lucruri nu pot fi discutate la telefon.

Lasă un răspuns

Back to top button