Diverse

Simona Pătruleasa, model de viaţă pentru vâlceanca aleasă Miss România

miss romania• Ştirista de la postul de televiziune Kanal-D stârneşte interesul tinerelor din Râmnicu Vâlcea care îşi doresc să ajungă cel puţin la fel de cunoscute 

Simona Pătruleasa s-a născut în 1974, la Râmnicu Vâlcea, şi a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Româno-Americane. Ceea ce puţini ştiu este faptul că, înainte de a se afla la pupitrul ştirilor sportive, ea ducea o viaţă perfect normală, fiind învăţătoare la clasele I-IV şi oferind meditaţii după ore. 

A concurat împotriva Robertei Anastase şi a Andreei Marin 

Pătruleasa s-a făcut remarcată în anul 1993 când a participat la concursul Miss România, alături de nume grele precum Roberta Anastase, Iulia Frăţilă şi Andreea Marin. Chiar dacă nu a câştigat, Simona a fost remarcată atunci şi a plecat de la Râmnicu Vâlcea pentru a evolua în cariera sa. „În 1993, am selecţionat-o de aici, de la Râmnicu Vâlcea, pe o doamnă care a ajuns între timp foarte cunoscută: Simona Pătruleasa. Toată lumea o cunoaşte. Este o fată foarte ambiţioasă, ceea ce şi-a propus în viaţă a reuşit, nu s-a abătut niciodată de la drumul pe care l-a stabilit”, a declarat Gavrilă Inoan, preşedintele Organizaţiei Miss România. Chiar dacă mereu Simona a fost catalogată drept o „apariţie rece”, cei care o cunosc mai bine susţin că frumoasa prezentatoare nu a vrut niciodată ca atenţia să-i fie distrasă de la lucrurile importante pentru ea. „Simona este o fată foarte determinată, ştiu că din exterior poate pare un pic aspră, dar este un om care dacă s-a apucat de lucru se ţine de el. Poate nu îşi atrage prea mulţi prieteni din rândul nostru, dar este un om deosebit”, mai spune preşedintele Organizaţiei Miss România. În anul 1993, Simona Pătruleasa a fost învinsă în concursul de frumuseţe chiar de actuala preşedintă a Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase. Totuşi, norocul a fost şi de parte ei în final, pentru că un post de televiziune a remarcat-o. Simona Pătruleasa devenise vedetă de ceva timp în oraşul ei natal, Râmnicu Vâlcea pentru că era model al celei mai importante fabrici de ciorapi de la acel moment: Adesgo. Figura Simonei era în acest fel prezentă pe milioane de ambalaje de ciorapi româneşti. Prietenii spun că încă de mică Simona Pătruleasa era foarte serioasă şi concentrată pe reuşită atunci când era vorba de pregătirea evoluţiilor pe scenă. Simona a devenit în scurtă vreme una dintre cele mai cunoscute reprezentante ale sexului frumos din ţară, dar şi un model pentru tinerele generaţii. 

Isabella Bulacu, în drumul spre celebritate 

Simona Pătruleasa este luată drept model acum de către noua Miss România 2009, o tânără de 16 ani tot din Râmnicu Vâlcea. Isabella Bulacu poate călca pe urmele Simonei cu ajutorul reprezentanţilor Organizaţiei Miss România care doresc să o formeze pe tânără. Bulacu este eleva Grupului Şcolar Industrial General Magheru din municipiul Râmnicu Vâlcea şi a fost aleasă Miss România într-un mod mai puţin obişnuit faţă de anii trecuţi. Show-ul prin care ar fi trebuit să fie aleasă Miss România 2009 a fost anulat anul trecut deoarece una dintre finalistele concursului era infectată cu virusul A/H1N1 şi o alta urma tratament medical pentru aceeaşi boală. Astfel, conducerea Organizaţiei Miss România a decis ca finala 2009 a Concursului Miss România să nu se mai desfăşoare în formula de spectacol. Câştigătoarea titlului a fost desemnată prin intermediul site-ului oficial într-o manieră specială. „Le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine. Am participat la acest concurs la insistenţele bunicii şi mătuşii mele. Nu regret că m-am înscris şi trăiesc cu fiecare emoţie tot ce mi se întâmplă. Cu siguranţă Simona Pătruleasa este un model pentru mine”, a declarat  Isabella Bulacu. Organizatorii concursului de frumuseţe nu vor să o lase pe Isabella să fie cu capul în nori, ci vor să împrumute din ambiţia şi determinarea ştiristei de la Kanal-D. „Isabella este la şcoală, este foarte tânără, datoria ei este să înveţe. Nu facem vedetisme. Avem proiecte importante în ceea ce o priveşte, iar acestea constau dezvoltarea personalităţii ei , practic încercăm să o formăm. Ea trebuie să devină un model pentru toate tinerele”, a spus Gavrilă Inoan.

Alexandra Ionescu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button