Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Diverse

Elena Udrea ne dă 50 de miliarde pentru începerea lucrărilor la pârtia de schi

În timp ce Petre Ungureanu şi Ion Cîlea, şeful Consiliului Judeţean, îşi trimit lovituri sub centură, fiecare încercând să-şi asume meritele pentru demararea uneia dintre cele mai mari investiţii din ultimul secol în judeţul Vâlcea, vicepreşedintele PD-L Romulus Bulacu, de care prefectul nici măcar nu amintise, a strecurat presei noi informaţii în legătură cu pârtia de schi din zona Voineasa-Obârşia Lotrului.

Prin intermediul ziarului Arena, Romulus Bulacu a anunţat ca sigură această investiţie încă din luna februarie 2009, iar în ianuarie 2010 a revenit cu mai multe detalii. Vineri, democrat-liberalul a venit cu noi informaţii în premieră. „În ultima vreme, am continuat demersurile la doamna ministru Elena Udrea, la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi mi s-a promis că investiţia va începe mai devreme. Cred că am reuşit să ridic prima tranşă de finanţare de la 20 de miliarde la 50 de miliarde de lei vechi. Aceşti bani sunt suficienţi pentru început, pentru proiectul tehnic, partea de achiziţii. Revin cu informaţii utile şi în legătură cu Programul 10 kilometri de drumuri judeţene. Am discutat la minister ca, în afară de introducerea celor 6 drumuri judeţene, care trebuiau finanţate prin POR, şi care au obţinut toate avizele şi aprobările, fiind declarate eligibile, să se introducă şi alte căi de acces importante. Situaţia drumurilor o ştie toată lumea. E aceeaşi în toată ţara, dar se lucrează deja la hotărâri de guvern şi eu sper că am reuşit să-i conving pe cei de la minister că Vâlcea merită un sprijin suplimentar”, a anunţat Romulus Bulacu.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button