Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Volei

Simona Bîrzan participă la Campionatul Naţional de Beach Volei

Vâlceanca Simona Bîrzan a fost recent convocată la lotul naţional de Beach Volei pentru a participa la Campionatul European care s-a desfăşurat la Constanţa. Potrivit antrenoarei Nicoleta Mărgărit, eleva sa şi colega ei de echipă au fost eliminate încă din fazele preliminare. În continuare, până pe data de 4 iulie, are loc la Timişoara Campionatul Naţional de Beach Volei, unde sportiva de la CET Govora CNMB concurează alături de o jucătoare de la CS „U” Galaţi.
„Nu ne aşteptăm la un rezultat foarte bun, întrucât Beach Volei-ul este altceva decât voleiul de sală. Sunt două sporturi diferite. Este aceeaşi minge, acelaşi fileu, aceeaşi suprafaţă, dar se joacă doi la doi şi sunt alte reguli. Oricum, pe noi ne bucură faptul că a fost selecţionată. Acest lucru demonstrează calităţile sale fizice deosebite, datorită cărora face faţă în jocul pe nisip”, a afirmat Nicoleta Mărgărit.
În încheiere, antrenorul Marius Mărgărit a precizat că în mod normal, o sportivă are nevoie de 2-3 luni pentru a se familiariza cu Beach Volei-ul. Totuşi, acomodarea cu acest sport nu este la fel de dificilă precum momentul în care voleibalista se întoarce în sală. (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button