Liga V

Sima şi compania, vicecampioni

* chiar dacă au pierdut ultimul meci din campionat, poştaşul şi colegii săi au terminat campionatul pe locul 2

Întâlnirea cu Saldi Cernişoara conta pentru AS 2009 Popeşti doar dacă Juventus reuşea să o învingă la Roeşti pe Olteţul Zătreni. Trupa lui Sima a avut de fapt, un trimis special la derbiul etapei, pe antrenorul secund, Titel Iordache, care a avut rolul de a transmite meciul „live” la Popeşti. Astfel, AS 2009 Popeşti a aflat că la un moment dat era 2-0 pentru Olteţul, rezultatul turnând plumb în picioarele popeştenilor. „Deşi nu am avut încredere de la început în Juventus, bănuind care va fi deznodământul, am înţeles totuşi că în repriza a doua a jucat bine echipa din Roeşti. Oricum, noi am ştiut în permanenţă cum evoluează scorul, iar la 2-0 pentru echipa din Zătreni, am picat psihic. Am avut câteva ocazii la început, însă ne-am relaxat, echipa din Cernişoara a jucat bine, cu ambiţie şi ne-a învins. Când era 2-1 la Roeşti, am făcut şi noi tot 2-1, apoi spre final s-a făcut 3-1 pentru Saldi, iar Juventus – Olteţul s-a încheiat tot cu acelaşi scor, favorabil echipei oaspete”, a informat Cătălin Sima, antrenorul-jucător al AS 2009 Popeşti. În ciuda înfrângerii şi amărăciunii că nu a promovat, AS 2009 Popeşti s-a bucurat până la urmă pentru că a terminat campionatul pe locul 2, o poziţie mai mult decât onorabilă pentru o echipă formată peste noapte, care a reuşit să închege un prim 11 cu doar câteva zile înainte de începerea campionatului.

„Sunt mândru de băieţii mei”

Omul de fotbal Siliminel Diaconescu apreciază că echipa sa a avut o comportare meritorie în cadrul ultimului meci oficial din actualul sezon. Chiar dacă nu au jucat pe vreo primă specială, fotbaliştii din Cernişoara şi-au apărat corect şansele în faţa vicecampioanei din seria a IV-a. „Îmi place să cred că aceasta este valoarea echipei pe care o conduc. În deplasarea de la AS 2009 Popeşti, am ţinut tot timpul meciul sub control. Am spus de la început că ne apărăm corect şansele şi că nu ne interesează nicio înţelegere cu adversarii. Sunt mândru de băieţii mei şi de ceea ce au arătat de-a lungul acestui campionat”, ne-a declarat sponsorul de la Saldi.

„Am terminat înaintea «experţilor», deci obiectivul a fost îndeplinit”

Popeştenii lui Cătălin Sima au făcut uitată înfrângerea cu Saldi şi după meci au declanşat petrecerea. S-au distrat până târziu în noapte, ajungând cu toţii până la urmă la concluzia că sezonul nu a fost unul ratat, dat fiind faptul că echipa a terminat campionatul pe locul 2. „Îmi doream să mergem în Liga a IV-a. Îmi pare rău că nu am promovat. Găsisem chiar şi o echipă de juniori cu care să colaborăm, eram pregătiţi să facem pasul spre „Elită”. Aştept să văd acum dacă Olteţul Zătreni se va înscrie în Liga a IV-a! Am pierdut pe mâna noastră, dar şi a AJF-ului. Am făcut o contestaţie după meciul cu Juventus, care n-a fost luată în seamă. Puteam să merg la FRF, dar acum nu mai contează, nu mai insist pe acest lucru, dacă tot am pierdut cu Saldi. Oricum, sunt mulţumit de ceea ce am realizat. Am jucat pe teren toate meciurile şi ne-am îndeplinit obiectivul. Am reuşit să formăm o echipă competitivă şi am terminat campionatul înaintea «experţilor». Acum încep jocurile de culise. Dacă cei de la Experti vor căuta să-mi ia din jucători, voi juca o carte importantă în această vară. Dacă nu se întâmplă ce-mi doresc, mă voi retrage de la echipă”, a declarat Cătălin Sima.

Simona SIMA

Articole Similare

4 Comments

 1. campionii campionii ole ole ole………

  pentru a n oara se dem0onstreaza proverbul ” dumnezeu nu e tzigan”

  respect echipele de la popesti…chiar si pe jukatorii care tot campionatul m au injurat ,au vorbit urat de mine etc pe net si in teren…postas te felicit pt ce ai facut acolo la popesti,ai facut acelas lucru ca mine in ultima sapt am adunat,am intrebat 12 13 baieti cu care am plecat la drum…(obiectivul era sa batem pe livezi ) toti oameni ” de fotbal” de la zatreni spuneau ca nu avem nici o sansa ,ca nu terminam nici in primele 10 echipe,insa noi am jukat de placere si in gandul nostru de la inceputul campionatului am gandit k treb sa kastigam acest campionat pt ca valoarea noastra e mult mai sus dekt in liga onoare….

  tin sa multzumesc in mod special celor 2 persoane care anu acesta au fost CEI MAI TARI….
  IN PRIMUL RAND DOMNULUI PRIMAR COSTICA LITZOIU CARE IN CIUDA CRIZEI SI A PROBLEMELOR DE LA PRIMARIA A FOST SI ESTE ALATURI DE NOI….VA MULTZUMIM…
  IN AL DOILEA RAND TOT UNUI PRIMAR….DOMNULUI PRIMAR BOIANIU ..PRIMARU DE LA GRADISTEA CARE A DAT DOVADA DE SERIOZITATE,DE OMENIE…CE SA MAI UN OM SPECIAL…A AVUT ONOAREA DE AS APARA CORECT SANSELE LA MECIUL CU POPESTI…..VA MULTZUMESC MULT DOM PRIMAR SI IMI DOREWC DIN TOT SUFLETUL CA ANU ACESTA SA FITI ALATURI DE NOI IN LIGA IV …..VA RUGAM…

  PS: VA PUPA JEAN SI NU UITATI DE CERCEL IULIAN GOLHETERUL (NU NUMAI AL SERIEI, CI SI AL LIGI A V) 37 GOLURI MARCATE….

 2. Asa e Cercele,postasul a reusit sa faca in scurt timp o echipa valoroasa care in ciuda tuturor piedicilor care au venit din partea expertilor au reusit sa termine pe locul 2.Trebuie sa ne gandim ca in meciul direct din tur cu expertii au jucat in 9 oameni ca 2 erau „blat” iar meciul din retur cu aceeasi echipa din popesti l-au pierdut la masa verde datorita unui spectator meci pe care ei nu au vrut sa-l rejoace doarece le-au fost frica.Am stat de vorba cu el si e multumit de jucatorii lui ca au terminat inaintea expertilor.

 3. suntem mandrii de ce am realizat,nimeni nu credea ka noi putem termina in primele 5…la anul nu o sa ne mai impiedice nimeni sa promovam…multumim lui catalin sima un om cu un caracter deosebit,cine il critica pe acest om inseamna ka nu stie ce e un om cu un caracter adevarat…daka vroiam sa promovam pe htie o faceam,dar noi ne-am multumit doar cu ajutorul lui Dumnezeu…ne vedem la anul…si felicitari celor de la zatreni si lui iulian pentru titlul de golgeter…FORZA AS 2009 POPESTI!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Back to top button