Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga V

N-a avut noroc la fotbal, dar a punctat la BINGO

* poştaşul Sima, împreună cu un jucător de la echipă şi alţi doi camarazi au câştigat 100 de milioane lei vechi

În urmă cu câteva zile, poştaşul Cătălin Sima, împreună cu un jucător de la echipa sa, Gheorghe „Tahamada” Iacob şi alţi doi prieteni, Cătălin Bebiţă şi Valentin Meianu, după un meci de fotbal, au continuat distracţia începută la Popeşti în Râmnic. Şi-au încercat norocul la BINGO şi au câştigat. Sima şi prietenii săi s-au ales cu aproximativ 100 de milioane de lei vechi, fiecăruia dintre jucători revenindu-i peste 20 de milioane lei vechi. Astfel, Sima a obţinut din partea prietenilor o „sponsorizare” de câteva lăzi cu bere pentru echipa de fotbal. „Le-am zis băieţilor, dinainte să mergem la BINGO, să facă şi ei cinste, că dacă dau, Dumnezeu le va da şi lor. Au venit cu lada cu bere şi apoi am câştigat împreună, astfel că am avut «material» pentru distracţie şi după încheierea ultimei etape”, a informat poştaşul din Popeşti.

„Dacă mai câştigăm o dată premiul cel mare, mergem la Liga a IV-a”

Popeştenii au prins curaj după experienţa avută, astfel că vor să mai dea lovitura o dată. Au luat bilete la BINGO şi pentru jocul din această săptămână în care se va oferi din nou un premiu mare. „La sfârşitul săptămânii mergem să jucăm din nou la BINGO. Ne-am luat deja bilete şi am glumit pe seama asta cu băieţii. Am zis că dacă mai câştigăm o dată premiul cel mare, mergem la Liga a IV-a. Cumpărăm loc în eşalonul de elită judeţean şi am rezolvat problema”, a conchis preşedintele AS 2009 Popeşti.

Simona SIMA

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button