Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Senatorul PNL Emilian Frâncu a arătat la VTV cum

Pentru Smeoreanu, PD-L a devenit al doilea PCR

PD-L are o mare problemă din cauza faptului că senatorul Emilian Frâncu îi face lobby lui Bogdan Pistol, candidatul PNL pentru funcţia de primar al Râmnicului.

Pedeliştii îşi doreau ca parlamentarul liberal să privească de pe margine această campanie electorală şi să nu îndemne alegătorii din municipiu să-l voteze pe colegul său de partid. Spre disperarea lor, Emilian Frâncu, unul dintre cei mai competenţi şi muncitori politicieni pe care i-a dat în istoria sa judeţul Vâlcea, nu numai că şi-a respectat promisiunea şi luptă umăr la umăr cu Bogdan Pistol, dar a reuşit să aducă PNL-ului puncte extrem de preţioase în această luptă electorală. Din acest motiv, presa portocalie, care în ultima vreme făcea mari eforturi să se abţină să-l mai atace pe parlamentar, dintr-o dată şi-a schimbat strategia, punând tunurile şi pe el. Emilian Frâncu a simţit ce i se pregăteşte, iar în debutul unei emisiuni la VTV nu a mai aşteptat să fie tăvălit pe jos de căţeii actualilor guvernanţi, ci a pus lucrurile la punct de la bun început. Pentru că fusese anunţat că, în formatul emisiunii realizată de jurnalistul de la „Secera şi ciocanul” – Gheorghe Smeoreanu, zis mai nou şi „Macallan achitat cu cash de Romeo Rădulescu” – erau cuprinşi moderatorul şi câte un reprezentant al PD-L, PNL şi PSD, Emilian Frâncu le-a explicat telespectatorilor că jurnalistul invitat pe lângă cei patru conveniţi anterior nu avea ce să caute în studio, conform regulilor CNA. Senatorul a spus însă că, din respect pentru râmniceni, nu va pleca de la confruntare, cu toate că, având în coaste doi ziarişti pro PD-L, avea toate motivele să recurgă la acest gest. Simţindu-se cu musca pe căciulă, Smeoreanu a încercat să-i convingă pe telespectatori că nu e servitorul PD-L, însă fără succes, mai ales că, la un moment dat, s-a dezlănţuit împotriva celui care dădea în vileag jocurile sale şi ale postului VTV, în favoarea candidatului partidului din care face parte şi patronatul acestei televiziuni.  
Pe parcurs, discuţiile au devenit din ce în ce mai aprinse, într-un final, cel de-al doilea ziarist luând decizia de a părăsi studioul. Rămas singur, Gheorghe Smeoreanu nu le-a făcut faţă liberalului şi social-democratului, care le-au arătat cu argumente râmnicenilor că Romeo Rădulescu ar fi cea mai proastă alegere pe care ar putea-o face. La rândul său, Dan Fiera, invitatul din partea PD-L, a fost anihilat foarte repede de Valeriu Amza (PSD), care amintit că pedelistul, alături de alţi afacerişti care au condus societatea Vilmar, a primit pe mână o firmă prosperă, cu mii de angajaţi, dar în câţiva ani a adus-o în pragul falimentului şi cu doar 300 de salariaţi. Primind această lovitură foarte puternică, întreaga emisiune, Fiera nu a mai fost bun de nimic, iar Smeoreanu nu s-a mai putut baza pe sprijinul său. Astfel, la VTV, timp de o oră, Opoziţia a avut o şansă mai rară ca eclipsa să transmită nişte mesaje favorabile candidaţilor PNL şi PSD, fără a fi bruiată prea tare.
Văzând că nu a servit cum trebuia partidul finanţatorilor săi, care probabil că l-au şi certat imediat după emisiune, ziaristul care pe vremea lui Ceauşescu dădea lumea în primire şi slujea PCR-ul, a scris un articol penibil, pe care l-a trimis întregii prese locale. L-am citit, ne-a provocat o silă cum nu vă imaginaţi şi, pentru a fi corecţi până la capăt cu dumneavoastră, trebuie să mai spunem un lucru: ne este ruşine că, în presa vâlceană, există şi ziarişti ca Gheorghe Smeoreanu. Săptămâna trecută, era la whisky cu Romeo Rădulescu, care îi şi plătea nota de plată, iar duminică ne trimite acest articol ultra-infect şi deloc credibil, care nu-i face cinste şi, mai grav, aruncă o lumină proastă asupra întregii prese din Vâlcea, pentru că va ajunge la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, dar şi la CRP. Să-i fie ruşine!

Eduard Dulăcioiu

Articole Similare

2 Comments

  1. Iata cum o d***** a societatii comunisate, strecurata ca limbricul prin ***** lung al tranzitiei inspre FSN, acum a devenit instrumentul de operare murdara al PDL – unde, altundeva?
    Acestu Smeoreanu – Puroianu – Otraveanu – Murdareanu – Toxiceanu – si rimele pot continua mult si bine, scuipat de argeseni pentru caracterul sau toxic, devine vocea nr. 1 de propaganda a celor care l-au aruncat pe Gutau in temnita, proprii sai parteneri de administratie si afaceri. Uite ce e viata! In tot orasul ala, nu se gaseste nimeni sa-l ia pe ordinarul asta odata de umeri, sa-i traga o flegma pe ochi si sa-i explice unde ii e locul??? Asta, pentru a scurta din chinuri, pentru ca, oricum va sfarsi jalnic si tragic, in bazinele de decantare de la Statia de epurare a orasului. Inevitabil!

  2. PDL=PCR. DAR MACAR ATUNCI ORICINE AVEA ASIGURAT UN LOC DE MUNCA, DIN CARE PUTEA TRAI…

Lasă un răspuns

Back to top button