Politica

Cristian Ţopescu le-a recomandat râmnicenilor să-l voteze cu toată încrederea pe Bogdan Pistol

Sâmbătă, 10 aprilie, Bogdan Pistol, candidatul Partidului Naţional Liberal pentru funcţia de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, împreună cu Cristian Ţopescu, senator liberal şi celebru comentator sportiv, au fost prezenţi la „Cupa Hagi”, eveniment care a avut loc pe Stadionul Municipal din Zăvoi.

La acest eveniment, senatorul PNL Cristian Ţopescu le-a ţinut jucătorilor prezenţi un discurs despre fairplayul care trebuie să îi caracterizeze, urându-le în acelaşi timp o carieră sportivă îndelungată şi plină de realizări.
Senatorul Cristian Ţopescu a fost plăcut impresionat aflând că Bogdan Pistol, candidatul Partidului Naţional Liberal pentru funcţia de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea doreşte să susţină sportul vâlcean, dar şi de faptul că, în tinereţea sa, acesta a fost un împătimit al sportului, practicând voleiul şi fotbalul. De asemenea, parlamentarul a apreciat şi faptul că în Programul „Râmnic, oraş deschis!” Bogdan Pistol se angajează să „sprijine sportul, sportivii de performanţă şi sportul de masă prin organizarea periodică a unor competiţii zonale, sub patronajul Primăriei.”, dar şi să „amenajeze lacurile din zona de Nord şi de Sud a municipiului, pentru pescuitul sportiv şi de agrement”.
Bogdan Pistol, candidatul Partidului Naţional Liberal pentru funcţia de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea este un împătimit al sportului, el fiind singurul candidat care are introdus în programul său electoral măsuri ce au drept scop revitalizarea şi sprijinirea fenomenului sportiv din municipiu. Mai mult, Bogdan Pistol a făcut parte şi din echipa de fotbal de Juniori III, celebra generaţie ’78 antrenată de către profesorul Dumitru Teleşpan (actualul antrenor al CSM Râmnicu Vâlcea). Această generaţie de excepţie din istoria fotbalului vâlcean a fost compusă din nume celebre precum Iustin Croitoru, Ionut Alexandru „Ionuleţ”, Silviu Teleşpan, Mihai Lungan, Victoraş Iacob şi mulţi alţii, care au ajuns ulterior la formaţii de top din fotbalul românesc şi chiar internaţional. Această generaţie din care făcea parte şi Bogdan Pistol a reuşit performanţa de a câştiga Campionatul Republican, chiar dacă principalele favorite erau Universitatea Craiova şi FC Argeş (în componenţa căreia, la momentul respectiv, se aflau nume sonore precum Adrian Mutu, Dani Coman, Rică Neaga sau Nicolae Dică).

Articole Similare

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button