Administratie

Sediul primăriei din Malaia va fi extins şi modernizat

Săptămâna trecută, la Malaia, au început lucrările de extindere şi modernizare a sediului primăriei. Social-democratul Sergiu Bogdan ne-a informat că vechea clădire va deveni astfel una modernă. „Până acum, în sediul primăriei nici măcar nu existau grupuri sanitare, deci vă daţi seama cam în ce situaţie penibilă ne aflam. În urma lucrărilor de extindere, vor mai fi amplasate patru birouri, două la parter şi două la etaj, precum şi grupuri sanitare”, ne-a precizat primarul din Malaia.
Pentru derularea lucrărilor, Sergiu Bogdan speră că nu va cheltui mai mult de 1,5 miliarde lei vechi, în această sumă fiind incluse atât materialele, cât şi manopera. În orice caz, devizul este mult mai mic decât cel stabilit iniţial. „La un prim studiu, ni s-a spus că vom cheltui în jurul a 125.000 de euro, o sumă colosală, dar până la urmă am renunţat să mai aruncăm atâţia bani pe un proiect şi vom renova sediul primăriei din bugetul propriu. Am primit o mână importantă de ajutor – din punct de vedere financiar – şi de la APIA, care va primi cele două birouri de la parter”, a afirmat Sergiu Bogdan.
Pentru ca sediul extins al primăriei să fie „ancorat” în timpurile moderne în care trăim, primarul social-democrat din Malaia intenţionează să creeze şi câteva locuri de parcare, după ce va devia drumul de acces spre primărie. „Terenul din faţa primăriei se află în proprietatea oamenilor şi mi se pare anormal ca aceştia să vină să-şi pască măgarii pe scările noului sediu! Vrem să delimităm primăria de restul proprietăţilor, să ridicăm şi un gard, iar apoi să facem şi o mică parcare”, a concluzionat primarul din Malaia. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button