Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Administratie

Toate gospodăriile din Slătioara, racordate la reţelele de apă şi canalizare

Comuna Slătioara s-a numărat, încă din 2009, printre cele care au primit finanţare pentru proiectul integrat pe Măsura 3.2.2, în valoare de 2,5 milioane de euro, care va rezolva o bună parte din problemele stringente cu care se confruntă localitatea condusă de social-democratul Sorin Romcescu. „Începem derularea proiectului pe Măsura 3.2.2, care are câteva componente importante pentru comunitatea din Slătioara. De departe, esenţială este reţeaua de canalizare, care se va întinde pe o distanţă de 21 de kilometri. Proiectul mai include o extindere cu 2 kilometri a alimentării cu apă în satul Milostea, asfaltarea a 6,4 kilometri de drumuri, precum şi construirea unui cămin de bătrâni tot în Milostea. De asemenea, pentru organizarea unor festivaluri, va fi procurată o scenă mobilă, ca s-o putem folosi la fiecare spectacol pe care îl vom ţine în comuna noastră”, ne-a spus primarul Romcescu.
Un alt obiectiv pe care alesul local din Slătioara a dorit să-l scoată în evidenţă vizează racordarea tuturor gospodăriilor la reţeaua de alimentare cu apă. „Am extins reţeaua de apă, iar acum aproape toate casele pot fi racordate. În total, în acest moment, avem în jur de 900 de gospodării branşate. Cătunul Broşteni, unde trăiesc vreo 25 de familii, este singurul unde mai trebuie să rezolvăm această problemă a alimentării cu apă. Şi pentru această zonă avem însă deja întocmit un proiect, pe HG 577, aşteptăm să fie implementat, iar apoi să-l punem în aplicare. Vom fi printre puţinele comune din Vâlcea unde reţeaua de alimentare cu apă a fost extinsă la toate gospodăriile. Iar cei 21 de kilometri de canalizare pe care îi vom realiza pe Măsura 3.2.2, vor desăvârşi activitatea noastră”, a concluzionat Romcescu. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button