Acasă Liga Nationala Schimbări pe banca tehnică a campioanei României

Schimbări pe banca tehnică a campioanei României

1898
0

SCM Rm. Vâlcea a început pregătirile cu trei jucătoare noi (plus junioara Sara Rus), dar si cu un alt preparator fizic. Nu sunt singurele noutăți din tabăra grupării de la poalele Capelei. Conducerea clubului municipal din Rm. Vâlcea a anunțat că principalul Florentin Pera va avea un nou antrenor secund. Este vorba despre Goran Kurtes. Acesta o va înlocui pe Mia Rădoi, care se va dedica, în continuare, activității de la Centrul de Excelență.

„La dorința Miei Radoi, colaborarea cu formația noastră se întrerupe pentru acest sezon din cauza programului infernal pe care echipa noastră îl are. Mia se va concentra mai mult pe activitatea de la Centrul Național Olimpic de Excelență din Râmnicu Vâlcea.

Pe această cale îi mulțumim tehnicianului Mia Radoi pentru întreg aportul adus clubului în obținerea rezultatelor de succes și sperăm să o avem cât mai curând înapoi alături de noi.

În altă ordine de idei, îi urăm bun venit alături de echipa noastră tehnicianului Goran Kurtes, antrenor categoria Master Coach. Welcome, Goran!” a transmis SCM Rm. Vâlcea.