Acasă Liga III Șase goluri în Trept! 2-0, scor periculos

Șase goluri în Trept! 2-0, scor periculos

721
0

Sâmbăta, 17 octombrie, pe stadionul din Treapt, Flacara Horezu a primit vizita formației Gilortul Tg. Cărbunești. În precedentele două întâlniri cu echipele vâlcene, gorjenii obținuseră două victorii. „Olarii” sperau „să scape turma”. Au făcut un joc bun, în special în prima repriză,  când au și marcat de două ori.  Prima dată in minutul 18, cand Mihăescu a recuperat o minge în aparare și l-a pus pe Adi Popa pe contraatac. Atacantul Flacărei a scăpat singur din propria jumătate de teren și nu s-a mai oprit până la poartă. În minutul 39, horezenii si-au dublat avantajul. Adi Popa a primit în partea stângă,  și-a întors adversarul, a șutat. Mingea a fost respinsă de portar la Preda, care l-a luat la țintă pe goal-keeper-ul advers de două ori. A treia oară a fost cu noroc, mingea intrând în poartă.

2-0 s-a dovedit a fi un scor periculos. Oaspeții au revenit de la vestiare mai motivați, în termeni populari „i-au luat la fotbal pe vâlceni”. În minutul 51, a venit și golul pentru ei, după o gafă in apărarea Flacărei. Eftimie, care în prima repriză avusese câteva intervenții providențiale, a repus greșit mingea în joc, Mihăescu, neatent, a încercat să i-o retrimită portarului, „vulpoiul” Roncea a fost pe fază și a redus din diferență: 2-1. Imediat, în minutul 53, Robert Bubuioc a restabilit echilibrul cu un șut în forță de la marginea careului.

Spectacolul a continuat. În minutul 82, gazdele au preluat din nou conducerea. Dintr-un corner, mingea a ajuns în careu, Moldovan s-a înălțat și cu capul a trimis mingea spre poartă. Aceasta a lovit bara, plasa s-a scuturat, balonul a revenit în brațele portarului, însă asistentul a validat golul: 3-2. Flacăra nu a reușit nici de această dată sa își mențină avantajul. Robert Bubuioc și-a trecut „dubla” în minutul 85. S-a terminat 3-3, iar Gilortul a terminat confruntările cu echipele vâlcene fără să fie învinsă. În etapa viitoare, „olarii” vor juca în deplasare cu echipa lui Ștefan Nanu, CSM Deva.