Liga II

Sponsori noi la CSM Rm. Vâlcea

* oficialii echipei din Zăvoi poartă tratative cu unul dintre acţionarii grupării FC Snagov, formaţie care evoluează în prima serie din Liga a II-a
* de bunul mers al lucrurilor la CSM s-ar putea ocupa impresarul FIFA Radu Mătăsăreanu, fost jucător de fotbal, originar chiar din Vâlcea

CSM Rm. Vâlcea are şanse să se salveze din criza financiară cu care se confruntă de la arestarea lui Mircia Gutău. În această vară, oficialii din Zăvoi au încercat din răsputeri să găsească un sponsor potent din punct de vedere financiar, care să susţină echipa de fotbal, însă niciuna din variante nu s-a concretizat.

Radu Mătăsăreanu, impresar FIFA, garantul succesului

După eşuarea discuţiilor cu Pandurii Tg. Jiu şi USMO, conducătorii din Zăvoi poartă acum negocieri cu unul dintre acţionarii echipei FC Snagov, care ar urma să aducă la Vâlcea şi câţiva fotbalişti de la formaţia care evoluează în Seria I din Liga a II-a. Omul de afaceri interesat să preia CSM-ul s-a lăsat convins să investească în Zăvoi de către impresarul FIFA, Radu Mătăsăreanu, fost jucător de fotbal, originar chiar din Râmnic.
Cel mai probabil, lucrurile vor fi puse la punct în zilele următoare, la tratative fiind aşteptat să participe şi primarul Râmnicului, Romeo Rădulescu, care nu se află însă deocamdată la Vâlcea. În orice caz, înţelegerea trebuie să se perfecteze până cel târziu vineri, 10 septembrie, atunci când expiră perioada oficială de transferuri din fotbalul românesc, termen până la care CSM Rm. Vâlcea şi-ar putea întări lotul de jucători.
Dacă negocierile se vor finaliza pozitiv, Radu Mătăsăreanu se va ocupa de bunul mers al lucrurilor la CSM Rm. Vâlcea, acesta având de gând să-i apropie iarăşi pe suporteri de echipa de fotbal, inclusiv prin disputarea câtorva amicale în compania unor grupări din prima ligă, cu prilejul cărora se aşteaptă ca stadionul din Zăvoi să fie din nou plin ca odinioară, în vremurile de glorie ale Chimiei.

Antrenorul Laurenţiu Tudor a condus antrenamentul de marţi

Marţi, 7 septembrie, la antrenamentul care s-a derulat de dimineaţă pe Stadionul „Municipal”, sub comanda tehnicianului Laurenţiu Tudor, în prezent principal al echipei FC Snagov, au fost prezenţi mai mulţi fotbalişti noi. Cel mai cunoscut jucător sosit în la Vâlcea este Sorin Bucuroia, care va îndeplini totodată şi funcţia de antrenor secund, împreună cu Dumitru Teleşpan. Altfel, s-au mai pregătit în Zăvoi şi alţi jucători cunoscuţi în fotbalul românesc, precum mijlocaşul Cristian Bratu (care a activat în sezonul trecut la Poli Iaşi, în Liga I), fundaşul dreapta Liviu Hapaină (ex-Dacia Mioveni), Nicolae Diţă (ex-FC Argeş), atacantul Marius Rădulescu (golgheterul echipei FC Snagov în sezonul trecut, atunci când a marcat 14 goluri), Marius Şuleap şi Marius Tomozei (ambii de la FC Snagov).
Laurenţiu Tudor s-a întors în această după-amiază la FC Snagov, pentru a-şi rezilia contractul cu echipa din Seria I, iar la Rm. Vâlcea a rămas doar Sorin Bucuroaia, care se va ocupa de antrenamentul din această seară împreună cu Dumitru Teleşpan.

Deşi e dorit de Ceahlăul, Petre Goge ar putea reveni la Vâlcea

Dintre foştii fotbalişti de la CSM, puţini mai au şanse să facă parte în viitor din lotul echipei din Zăvoi. Printre aceştia se va număra Constantin Vasile, care l-a încântat deja pe antrenorul Laurenţiu Tudor la meciul cu Arieşul Turda. Alţi jucători de care noul tehnician ar putea fi interesat sunt bosniacul Nenad Kutlacik şi Adrian Dandea. Altfel, Tudor a admis că la Vâlcea s-ar putea întoarce şi Petre Goge, care a dat, săptămâna trecută, probe de joc la Univ. Craiova. Laurenţiu Tudor a primit referinţe favorabile despre Goge chiar de la cunoscutul antrenor Florin Marin, însă fotbalistul crescut la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu” nu este încă hotărât să-şi continue activitatea la Vâlcea, fiind ofertat şi de echipa Ceahlăul Piatra Neamţ.

Articole Similare

2 Comments

  1. bai frate dar,oricine ar venii la valcea tot nu scapam de telespan asta.si cred ca nici de verigeanu?atunci nu exista impacare cu suporterii.cum sa tii in echipa pe cei care au nenorocit-o?

  2. Sa dea „Domnul” sa se intample cu CSM Ramnicu Valcea cum se scrie !
    HAI VALCEA IN „A” !

Lasă un răspuns

Back to top button