Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Romeo, spune drept: ce-i cu svastica pe piept?

primapag7apr• Primarul interimar şi-a început campania sufocând oraşul cu afişe postate înainte de termenul legal

După părerea puţinilor oameni de presă nesubordonaţi politic din acest oraş, ar fi foarte periculos pentru Râmnicu Vâlcea ca, pe 18 aprilie, candidatul „Caşchetă”, cum i se spune în interiorul PD-L lui Romeo Rădulescu, să câştige alegerile pentru funcţia de primar.

Micul Hitler

Ei au observat, ca mai toţi râmnicenii cu spirit de observaţie, că materialele de propagandă cu figura candidatului PD-L au împânzit oraşul, iar foarte curând n-ar fi exclus ca toţi boscheţii din municipiu să devină portocalii. După toată mega-desfăşurarea de forţe, afişe, postere, bannere şi panouri cu mesajul Romeo Rădulescu – „Continuăm împreună”, unora le e frică să mai ridice chiar şi capacul de la veceu, în intimitatea propriilor lor case. Se pomenesc şi acolo, în băi, cu cine ştie ce năzdrăvănii, venite pe conductele Acvarim. Tragedia n-ar fi însă asta. Am constatat că Romeo Rădulescu are probleme mult mai serioase şi periculoase. El manifestă apucăturile unui dictator cu grave dereglări la mansardă. Nu numai că este obsedat să-şi vadă doar moaca lui în tot oraşul, ci face spume atunci când, pe vreun stâlpişor, observă câte un pârlit de afiş roşu sau galben. Bănuim despre ce ar fi vorba dar, nefiind medici, nu intrăm în detalii. Oricum, cert este că Romeo Rădulescu suferă foarte tare, numai că nu ni se pare normal ca şi alţii să sufere pe lângă acest mic Hitler de Irimeşti.

Obsedat ca, în Râmnic, să fie postere doar cu el
 
Deocamdată, furia pedelistului, ca să nu folosim alt termen, se răsfrânge doar asupra principalilor săi contracandidaţi, Bogdan Pistol şi Remus Grigorescu, care n-au dreptul să-şi facă aproape deloc imagine. Romeo Rădulescu, profitând de faptul că este primar, a pus monopol pe toate staţiile de autobuz din oraş. Contractul său cu ETA sau cu Primăria Râmnicului, dacă există aşa ceva, este clasat. Nu se ştie câţi bani se dau, din ce surse, unde ajung şi, mai ales, de ce alţi candidaţi nu au acces la panourile din staţii. O altă mârlănie: Romeo Rădulescu şi-a început campania ilegal, cu o zi mai devreme. Pe data de 2 aprilie, toate staţiile de autobuz din Râmnicu Vâlcea erau blindate cu posterele PD-L. Reprezentanţii PSD şi PNL au reacţionat imediat, dar degeaba.

Primele plângeri penale, depuse de PSD şi PNL

Au întocmit plângeri penale, au anunţat autorităţile şi presa locală, însă cum toată lumea e pusă în slujba PD-L, nu s-a luat nicio măsură. Ba din contră, în ziua următoare, pe 3 aprilie, prima zi legală de campanie electorală, Poliţia Comunitară şi DADP, la ordinul primarului interimar, puneau tunurile tot pe Opoziţie, interzicând afişajul perfect legal al PNL şi PSD. Cel mai persecutat a fost candidatul liberal, Bogdan Pistol, care şi-a petrecut ziua dinaintea Învierii la Poliţie, dar şi pe străzile unde i s-au dat bannerele jos, în mod abuziv. Bogdan Pistol le-a arătat poliţiştilor comunitari toate documentele care atestau că are dreptul să folosească pentru afişaj electoral câţiva stâlpi, iar aceştia păreau să înţeleagă perfect acest lucru.

Instituţiile subordonate Primăriei, în slujba PD-L

Însă, teama că şi-ar putea pierde locurile de muncă i-a împins să nu se abată de la directivele primite de la Romeo Rădulescu, cu riscul comiterii unei infracţiuni. „Eu am încheiat un contract cu o firmă de publicitate. Aceasta are toate autorizaţiile necesare. Am pus la dispoziţia Poliţiei toate documentele care mi s-au cerut. Este absurd ca, în aceste condiţii, să mi se dea jos bannerele. Nu sunt nici multe – 14-15. Dar probabil că, pe cei de la PD-L, îi deranjează şi acestea. În orice caz, mă simt nevoit să formulez plângeri penale împotriva acestor abuzuri şi sper ca instituţiile statului să-şi facă datoria”, a spus Bogdan Pistol. După razia Poliţiei Comunitare, a urmat şi cea a DADP. Din calea angajaţilor de la Administraţia Domeniului Public n-a scăpat decât afişajul portocaliu, astfel că, în primele două zile de campanie, Romeo Rădulescu era pretutindeni, singur, aşa cum şi-a dorit.

Articole Similare

11 Comments

  1. un mascarice romeo asta, care trebuie sa duca la bun sfarsit manevrele pdl-iste.

  2. Am inteles ca sloganul folosit in campanie de Romeo Radulescu SA CONTINUAM IMPREUNA a fost rostit pentru prima data de Gutau si se refera la faptul ca il asteapta pe tinarul Romeo sa continue munca alaturi de el la Colibas.Voi a-ti auzit?

  3. Mascariciule ai vrea sa fii un dictator – nu-ti va mai merge ,. Mascariciul acesta vrea sa fie dictator in orasul nostru !! RUSINE!!

  4. As crede daca nu as cunoaste rasa din care se trage PD. Pt cei care nu stiu FSN aripa tanara, ierii de stanga in internationala socialista azi de Dreapta in grupul popular poate maine de centru. Rusine.

  5. Tipic celor din PD-L. Invatati cu mis-masuri si cu invarteli de tot genul numai ca sa poata castiga. Avarul de putere pica primul intotdeauna. Manelimea cucereste Romania!

  6. Cine a scris articolul asta? Daca orasul e „plin” de afise electorale inseamna ca nu a vazut Bucurestiul in timpul alegerilor prezidentiale si doi: Hitler a castigat alegerile in mod democratic. Si nu oricine poate fi un Adolf Hitler cum nicio tuta excentrica nu poate fi o Lady Gaga

  7. Nu te compara cu Bàse, dacà và pun pe amindoi intr o oalà fà frigeti. Esti mic si tupeist, verificàti comportarea fatà de ceilanti candidati. Cu toate gàletile si pixurile tale nu vei cistiga. Vàd cà si Gutàu, nici usturoi nu a mincat dar gura ii miroase. Vai ce justitie slabà este in Romània noastrà nu lasà hotii liberi sà liciteze in continuare.Ai grijà cine te finanteazà, cà mairi obligatii iti creezi, dacà vei ràmune pe tusà sà dai bani inapoi la oameni.

  8. Normal daca ei detin puterea pot face orice …. PD-L mai presus de lege… fac ce vor fara sa le zica nimeni nimic !! Trebuie scapat de ei !! JOS PD-L !! Bogdan Pistol sa fie primar !!

Lasă un răspuns

Back to top button